About

The Photographer

Nice to meet you

Mijn naam is Bertina Bartlett, 29 jaar en getrouwd met Aaron. Ik ben een dromer en leef vol enthousiasme. Ik denk veel na over het leven en de schoonheid. Ook ben ik gek op de Veluwe en woon samen met mijn man op een prachtige boerderij, inclusief studio, in Putten.  

In 2011 pakte ik mijn camera op en in 2013 begon ik als professioneel fotograaf. Drie jaar lang fotografeerde ik bruiloften, stelletjes, lifestyle en nog veel meer. Fotografie is voor mij het uiterste. Ik geniet van alles wat ik doe en vind het telkens weer enorm bijzonder dat klanten zo ontzettend genieten van mijn werk. 

In 2015 begon ik na te denken over wat er nog meer mogelijk was en ging ik nog bewuster nadenken waar ik nou precies van genoot tijdens het fotograferen. Ik ben een bemoediger in hart & ziel en merkte dat met name vrouwen enorm opleefden voor mijn camera. Veel vrouwen zeggen vaak hetzelfde voorafgaand aan een shoot: "Ik sta er nooit echt goed op hoor." Vaak zijn ze een beetje onzeker aan het begin en ik vind het een heerlijke uitdaging om vrouwen vervolgens op hun gemak te stellen en te laten zien hoe prachtig ze zijn! Daardoor besloot ik eind 2015 een merk op te richten met een totaalconcept voor vrouwen; van alle leeftijden, fases en achtergronden. Ik maakte een plan met als gevolg dat ik Silver Linings begin 2017 lanceerde.

Iedere vrouw kan een model zijn. Daar ben ik van overtuigd! Ik wil ze met mijn fotoshoots een bijzondere ervaring geven en daarbij een tastbare herinnering voor het leven. Niet alleen voor hunzelf, maar ook voor hun geliefden.

Lees meer over mijn visie op de info pagina.

Read in English

All women are beautiful. Amen.

Our Latest Blogs