The Info

We want you to know

Welkom bij

Silver Linings, de studio gericht op het fotograferen van vrouwen.

Vrouwen van alle leeftijden, met allerlei achtergronden en in verschillende fases van hun leven. 

Silver Linings is een Engels gezegde. "Every cloud has a silver lining." Een straaltje optimisme. Wij vrouwen kunnen behoorlijk zelfkritisch zijn. Maar iedere vrouw heeft een zilveren randje. Het maakt niet uit welke maat je hebt, wat voor kleur je haar is, hoe je in je vel zit; we hebben allemaal iets moois te brengen in de wereld. 
Ons statement, groot of klein. Ons mooie zilveren randje. 

Door middel van portretfotografie wil ik vrouwen bewust maken van hun eigen schoonheid. Het gaat daarbij niet alleen over het uiterlijk, maar ook over het innerlijk. De dag van de fotoshoot begint met een consult. We hebben het o.a. over wie jij bent, hoe je jezelf ziet en in wat voor stijl je de shoot zou willen hebben. Tijdens de fotoshoot zelf word je lekker gepamperd met hapjes en drankjes en krijg je je haar & make-up professioneel verzorgd, in de door jou gewenste stijl. 

Lees meer over onze shoots in onze online brochure!
Deze kun je hier bij ons aanvragen.

Mijn team en ik geven jou een bijzondere ervaring, een dag vol “me-time”. Met tastbare herinneringen aan jouw dag in de vorm van prachtige en waardevolle foto’s van jezelf. Om te laten zien aan je geliefden, voor later, of om zelf af en toe even bij stil te staan en te denken: “Hmm, ik mag er eigenlijk best wezen…” ;-)

Ik hoop je te mogen ontmoeten! 

Bertina Bartlett

Read in English

Packages


SITTING FEE

• 

COMMERCIAL - €250

• 

GLAMOUR - €350

• 

FINE ART - €450

• 

IMAGES ARE SOLD SEPERATELY

For more detailed information, click here to receive our online brochure.

View Our Work