Meet The Team

BERTINA BARTLETT

PHOTOGRAPHER & FOUNDER

Mijn naam is Bertina Bartlett, getrouwd met Aaron en wonend op de Veluwe. Ik ben een dromer en leef vol enthousiasme. Ik denk veel na over het leven en de schoonheid ervan.

In 2013 begon ik als professioneel fotograaf. Jaren fotografeerde ik bruiloften, stelletjes, lifestyle en nog veel meer. Fotografie is voor mij het uiterste. Ik geniet van alles wat ik doe en vind het telkens weer enorm bijzonder dat klanten zo ontzettend genieten van mijn werk.

In 2015 begon ik na te denken over wat er nog meer mogelijk was en ging ik nog bewuster nadenken waar ik nou precies van genoot tijdens het fotograferen. Ik ben een bemoediger in hart & ziel en merkte dat met name vrouwen enorm opleefden voor mijn camera. Veel vrouwen zeggen vaak hetzelfde voorafgaand aan een shoot: “Ik sta er nooit echt goed op hoor.” Vaak zijn ze een beetje onzeker aan het begin en ik vind het een heerlijke uitdaging om vrouwen vervolgens op hun gemak te stellen en te laten zien hoe prachtig ze zijn! Daardoor besloot ik eind 2015 een merk op te richten met een totaalconcept voor vrouwen; van alle leeftijden, fases en achtergronden. Ik maakte een plan met als gevolg dat ik Silver Linings begin 2017 lanceerde.

Iedere vrouw kan een model zijn. Daar ben ik van overtuigd! Ik wil ze met mijn fotoshoots een bijzondere ervaring geven en daarbij een tastbare herinnering voor het leven. Niet alleen voor hunzelf, maar ook voor hun geliefden.

Lees meer over mijn visie op de infopagina.

Jacqueline Walet

Hair & Make-up

Achter elke geslaagde foto zit ook een fantastische make-up artiest. Jacqueline is onwijs goed in visagie en haar voor alle leeftijden. Van kinderen en tieners tot volwassenen. Zij weet elke klant haarfijn aan te voelen. Naast het feit dat ze goed is in haar werk neemt zij een fijne sfeer met zich mee en is ze echt een genot om mee te werken.