Algemene Voorwaarden Coachings

Aflasten
Silver Linings behoudt zicht het recht om een workshop, cursus of coaching ten alle tijde af te lasten.

Indien dit gebeurt wordt er in eerste instantie in overleg een nieuwe datum geprikt. Kan Silver Linings omwille van omstandigheden de afspraken niet meer nakomen dan krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug.

Aanmelden & Betaling
De cursist kan via de mail contact opnemen met Silver Linings met zijn/haar wensen voor een coaching. Nadien wordt er telefonisch en per mail overlegt over de inhoud, de duur en de kosten van de coaching. De cursist kan deze coaching accorderen waarna vervolgens een factuur voor de coaching wordt opgestuurd. Deze dient voorafgaande de coaching betaald te worden. Bij een grotere afname kan er in overleg in meerdere delen betaald worden.

Bij het accorderen van de coaching ben je het bedrag van de coaching verschuldigd.

De kosten voor een coaching zijn excl. btw.

Afmelden
Wanneer je je wilt afmelden voor een coaching en je doet dat vóór 4 weken voordat de coaching plaats vindt. Na afmelding wordt er samen naar een nieuwe datum gekeken voor de coaching. Meld je je te laat af, dan wordt er één uur coaching (van €185,- excl. btw) gerekend voor de reserveringskosten.

Annuleren
Wil de klant na accorderen de coaching tussentijds annuleren, dan betaald de klant 20% van de afgesproken offerte als compensatie voor de voorbereidingen en reserveringen van de data. Indien er al werkzaamheden vanuit deze offerte hebben plaatsgevonden wordt dit geld niet teruggegeven en/of geschort.

Eigen materiaal 
Er wordt van de cursisten verwacht dat zij hun eigen materiaal meenemen: een spiegelreflex camera met lens (of lenzen) voor de fotoshoot en een notitieboekje. Indien er Photoshop of Lightroom wordt behandelt dient de cursist zelf een computer of laptop mee te nemen met het betreffende programma. De cursist zorgt zelf dat er genoeg ruimte op zijn/haar computer is om te kunnen werken met het Adobe pakket én dat alle programma’s up-to-date zijn. Ook is in het geval van een Photoshop workshop (of een workshop waar Photoshop onderdeel van is) is een tekentablet zeer aan te raden (bijvoorbeeld een Wacom).

Aansprakelijkheid 
Tijdens de workshop/coaching ben je verantwoordelijk voor je eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Silver Linings is niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers of enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Silver Linings is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop hetzij als hobbyfotograaf/professioneel gaat fotograferen is Silver Linings niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Silver Linings is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist naar zijn/haar klanten en andersom. 

Klachten of problemen
Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen
op te lossen. 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een coaching of cursus, dan heeft Silver Linings het recht om deze persoon te weigeren tijdens de huidige en volgende workshop. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Silver Linings behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.