Algemene voorwaarden workshops

Corona-maatregelen
M.b.t. tot de huidige Corona Crisis zijn er een aantal kleine aanpassingen gedaan op de algemene voorwaarden. Indien een evenement en/of workshop m.b.t. de Coronacrisis wordt verzet dan wordt er samen met de cursisten naar een passende vervolgdatum gekeken. In eerste instantie wordt de workshop dus verschoven. Tot de tijd van verschuiving zijn de normale algemene voorwaarden m.b.t. betaling en annulering van toepassing.
Is een cursist ziek en/of heeft hij/zij coronaklachten dan verzoek ik diegene thuis te blijven. Je plek wordt verschoven naar een volgende workshop.

Aflasten
Silver Linings behoudt zicht het recht om een workshop of cursus ten alle tijde af te lasten.
Indien dit gebeurt krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug of wordt er in overleg een
nieuwe datum geprikt. Indien gewenst houdt Silver Linings de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Aanmelden & Betaling
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website
of afname via de webshop.

Na het aanmelden/betaling via het aanmeldformulier/webshop of per mail is de aanmelding officieel rond en is de cursist het workshop bedrag verschuldigd.

De factuur/betaling moet altijd voldaan worden voorafgaande de workshop. Anders wordt toegang tot de workshop geweigerd.

De kosten van de workshop zijn excl. btw.

Bij aanmelding betaald de cursist het volledige bedrag voor de workshop.
€150,- excl. btw van dat bedrag gelden als de reserveringskosten
voor deelname.

Indien betaling niet tijdig is voldaan behoudt Silver Linings het recht om de cursusplek te vergeven aan een andere cursist. Indien dit gebeurt ontvangt de voormalig cursist een creditfactuur. Indien er geen cursisten op de wachtlijst staan voor een plek in de betreffende workshop is de cursist nog steeds het volledige bedrag verschuldigd.

Afmelden
Wanneer de cursist zich wil afmelden voor een workshop en de cursist doet dat
1 maand voordat de workshop plaatsvindt, dan krijgt de cursist het resterende bedrag minus €150,- excl. Btw reserveringskosten terug.

Wanneer de cursist zich afmeldt binnen 1 maand voordat de workshop plaatsvindt, dan kan Silver Linings helaas niks meer van het bedrag terugbetalen i.v.m. de reservering en opvullen van de cursusplek.

Eigen materiaal 
Er wordt van de cursisten verwacht dat zij hun eigen materiaal meenemen: een spiegelreflexcamera met lens (of lenzen) voor de fotoshoot en een notitieboekje. Indien er Photoshop of Lightroom wordt behandeld dient de cursist zelf een computer of laptop mee te nemen met het betreffende (geüpdate) programma. Tevens dient er genoeg ruimte op de computer te zijn en werkgeheugen om goed mee te kunnen doen. Ook is in het geval van een Photoshop workshop (of een workshop waar Photoshop onderdeel van is) is een tekentablet zeer aan te raden (bijvoorbeeld een Wacom).

Huiswerk
Bij sommige workshops is het belangrijk om voorbereid te zijn. Daarom krijgt de cursist van tevoren huiswerk opdrachten. De cursist is zelf verantwoordelijk deze tijdig te doen. Kan de cursist niet adequaat meedoen omdat zij/hij het huiswerk niet heeft gemaakt, dan kan Silver Linings daar tijdens de workshops geen rekening mee houden.

Aansprakelijkheid 
Tijdens de workshop is de cursist verantwoordelijk voor zijn/haar eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Silver Linings is niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers of enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Silver Linings is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop hetzij als hobbyfotograaf/professioneel gaat fotograferen is Silver Linings niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Silver Linings is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist naar zijn/haar klanten en andersom. 

Digitale Workshops
Digitale workshops worden gegeven in een digitale leeromgeving óf/en ter download gegeven. Na het downloaden van de workshop is de cursist zelf verantwoordelijk voor het bewaren van de workshops.

Digitale workshops zijn vooraf opgenomen en dus niet live (tenzij anders aangegeven).

Op de digitale workshops rust auteursrecht. De workshops mogen niet doorverkocht worden of letterlijk overgenomen worden. Dit geldt ook voor al het bijbehorende lesmateriaal.

Digitale workshops worden voorafgaande betaald en er is geen restitutie mogelijk na aanschaf.

Live Q&A
Bij sommige workshops wordt er een live Q&A gegeven. Deze worden gegeven op een gesloten Facebookgroep. De cursist is zelf verantwoordelijk voor haar aanwezigheid tijdens de Q&A.

Klachten of problemen
Heeft de cursist een klacht over de workshop? Neem dan contact op met Silver Linings en Silver Linings zal haar best doen de cursist daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen. 

Als een deelnemer/cursist hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Silver Linings het recht om deze persoon te weigeren tijdens de huidige en volgende workshop. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Silver Linings behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen