Algemene voorwaarden workshops

Corona-maatregelen
M.b.t. tot de huidige Corona Crisis zijn er een aantal kleine aanpassingen gedaan op de algemene voorwaarden. Indien een evenement en/of workshop m.b.t. de Corona crisis wordt verzet dan wordt er samen met de cursisten naar een passende vervolgdatum gekeken. In eerste instantie wordt de workshop dus verschoven. Tot de tijd van verschuiving zijn de normale algemene voorwaarden m.b.t. betaling en annulering van toepassing.
Is een cursist ziek en/of heeft hij/zij coronaklachten dan verzoek ik diegene thuis te blijven. Je plek wordt verschoven naar een volgende workshop.

Aflasten
Silver Linings behoudt zicht het recht om een workshop of cursus ten alle tijde af te lasten.
Indien dit gebeurt krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug of wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
Indien gewenst houdt Silver Linings de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Aanmelden & Betaling
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website
of afname via de webshop.

Bij het aanmelden via het aanmeldformulier of mail is je aanmelding officieel rond en ben je het workshop bedrag verschuldigd.

Bij deze aanmeldingen krijg je een aantal dagen na je aanmelding de factuur voor de workshop per email.

De kosten van de workshop zijn excl. btw.

Bij aanmelding betaal je het volledige bedrag voor de workshop.
€150,- excl. btw van dat bedrag gelden als de reserveringskosten
voor je deelname.

Indien betaling niet tijdig is voldaan behoudt Silver Linings het recht om je plekje te vergeven aan een andere cursist. Indien dit gebeurt ontvangt de voormalig cursist een creditfactuur. Indien er geen cursisten op de wachtlijst staan voor een plek in de betreffende workshop is de cursist nog steeds het volledige bedrag verschuldigd.

Afmelden
Wanneer je je wilt afmelden voor een workshop en je doet dat vóór
1 maand voor de workshop plaats vindt,
krijg je het resterende bedrag minus €150,- excl. btw
reserveringskosten terug.

Wanneer je je afmeldt binnen 14 dagen voordat de workshop plaats vindt, dan kunnen we helaas niks meer van het bedrag terugbetalen i.v.m. de reservering en opvullen van je plaats.

Eigen materiaal 
Er wordt van de cursisten verwacht dat zij hun eigen materiaal meenemen: een spiegelreflex camera met lens (of lenzen) voor de fotoshoot en een notitieboekje. Indien er Photoshop of Lightroom wordt behandelt dient de cursist zelf een computer of laptop mee te nemen met het betreffende programma. Ook is in het geval van een Photoshop workshop (of een workshop waar Photoshop onderdeel van is) is een tekentablet zeer aan te raden (bijvoorbeeld een Wacom).

Aansprakelijkheid 
Tijdens de workshop ben je verantwoordelijk voor je eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Silver Linings is niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers of enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Silver Linings is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop hetzij als hobbyfotograaf/professioneel gaat fotograferen is Silver Linings niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Silver Linings is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist naar zijn/haar klanten en andersom. 

Digitale Workshops
Digitale workshops worden gegeven in een digitale leeromgeving óf/en ter download gegeven. Na het downloaden van de workshop is de cursist zelf verantwoordelijk voor het bewaren van de workshops.

Digitale workshops zijn vooraf opgenomen en dus niet live (tenzij anders aangegeven).

Op de digitale workshops rust auteursrecht. De workshops mogen niet doorverkocht worden of letterlijk overgenomen worden. Dit geldt ook voor al het bijbehorende lesmateriaal.

Digitale workshops worden voorafgaande betaald en er is geen restitutie mogelijk na aanschaf.

Live Q&A
Bij sommige workshops wordt er een live Q&A gegeven. Deze worden gegeven op een gesloten Facebookgroep. De cursist is zelf verantwoordelijk voor haar aanwezigheid tijdens de Q&A.

Klachten of problemen
Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen
op te lossen. 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Silver Linings het recht om deze persoon te weigeren tijdens de huidige en volgende workshop. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Silver Linings behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.