21 november 2022

Behind the Scenes

Behind the scenes Oktober/November

De afgelopen tijd mocht ik weer hele leuke shoots verzorgen voor mijn klanten. Hieronder een aantal van de resultaten die ik afgelopen maand(en) heb gemaakt! Er liggen er nog meer op de plank, alleen moeten die eerst nog afgeleverd worden bij de klanten. So stay tuned!


Autumn – The End of A Season

Deze shoot mocht ik samen met een heel leuk team uitwerken. Al een tijdje ben ik bezig met het thema “Seizoenen” en hoe dit thema bij iedereen door het leven sijpelt. We maken allemaal mooie en minder mooie dingen mee. Tijd van ontspruiten (lente), tijd van vieren (zomer), tijd van sterven (herfst) en een tijd van stilstaan (winter). Er is zoveel vast te maken aan deze thema’s en ik vind het heel tof om mijn eerste beeld in deze serie te laten zien. “Autumn” (herfst) staat voor het stuk in ons leven waarbij we afscheid nemen van het één en proberen vooruit te kijken naar het ander. Dit gaat vaak gepaard met moeite, pijn, verdriet en afscheid nemen. Mens als we zijn willen we daarbij graag vooruit kijken en hoopvol de toekomst welkom heten. Sterven kan namelijk ook betekenen dat er een nieuw vooruitzicht is. Maar dit beeld gaat vooral over het moment van acceptatie. Accepteren van rouw, accepteren van pijn, accepteren van de kwetsbaarheid van het leven. Een moment van verdriet in de ogen kijken en het ervaren. Bij dit beeld schreef ik een “spoken word”. Deze kan je hier leven en luisteren.


Special thanks aan ons toffe team!
Model @jaravandenbosch
MUAH @make.upbyroos
Bloemen @artoftheflower_
Filmen/interview @portretdojo
Zwaluw @jonneke
Kostuum @royaltycostumes


Eline

Eline is een dame die ik al vaker op de foto heb mogen zetten. Zo fotografeerde ik ook haar bruiloft en was zij één van de eerste dames die model stond in mijn vorige studio. Des te leuker vond ik het dat ik haar nu met haar mooie buik mocht fotograferen.


Nikkie

Ook Nikkie had ik al eens gehad voor een Motherhoodsessie maar mocht ik nu vastleggen bij haar zwangerschap. Ik wilde graag iets doen met het thema “Greeck myth”. Een mysterieuze oud-Grieks gevoel. Dit samengevoegd met specifieke belichting geeft een prachtige sfeer.


Marjolein

Mooie Marjolein stond weer model tijdens mijn Workshop Studiofotografie. Tijdens deze workshop werken we met 1 tot max 2 lampen en laat ik zien hoe je met weinig materiaal mooie resultaat kan bereiken. Perfect voor beginners en mensen die niet houden van té technische taal.

De volgende workshop staat gepland op 10 februari 2023. Wil je meedoen? Dan kan je je inschrijven via mijn website. Lees hier meer informatie.


Mila

De afgelopen periode mocht ik weer verschillende coachings doen. Waaronder een coaching met Bianca. Zij deed een langer traject waarbij we o.a. fotograferen, editen, marketing, visie & missie en allerlei andere dingen doorgingen. Tijdens de shoot mochten we Mila op de foto zetten. Het was weer onwijs leuk om zowel te mogen fotograferen als te coachen!


Ook weer onwijs bedankt Jacqueline Walet. Zij deed weer voor alle shoots haar & make-up (behalve Autumn). Altijd zo leuk om met je te werken!

Er liggen nog veel projecten op de plank die ik helaas niet kan delen. Zoals een prachtige albumcover, zakelijke shoots en de beelden van de laatste Painterly Portrait Day. Deze volgen binnenkort!

ADD A COMMENT