5 juli 2022

Behind the Scenes

Behind the scenes Juli

De afgelopen tijd mocht ik weer hele leuke shoots verzorgen voor mijn klanten. Hieronder een aantal van de resultaten die ik deze maand heb gemaakt! Er liggen er nog meer op de plank, alleen moeten die eerst nog afgeleverd worden bij de klanten. So stay tuned!


Inge & Hawa

Voor Inge mocht ik een Motherhood portret fotograferen. Samen met haar dochter Hawa ging ze op de foto. Ze wilden een verweving tussen het “oermoeder” gevoel en de cultuur van haar man, die uit Senegal komt, en dus de cultuur die tevens ook deel is van haar dochter. De print komt dan ook uit culturele kledingstukken, de vlinder op de schouder is represent voor haar man en Hawa’s vader. Op de achtergrond siert een woestijn met vlas. Ik heb werkelijk genoten dit beeld te mogen vormgeven. Een extra dankjewel aan Ashley voor haar en make-up! 


Wike

Wike wilde graag voor haar verjaardag zichzelf een cadeau geven om zichzelf te vieren. Ik maakte voor haar deze maand een Painterly Portrait. Heel gaaf om deze zo in print te zien!


Nadia

Nadia wilde graag een beeld met haar twee jonge dochters. “Beyoncé vibes” gaf ze aan. No problem, doen we! Uit een zee van bloemen komt een ware “Holy Mother” tevoorschijn. Dit beeld mocht ik printen op 75x100cm Fine Art print gezet in een baklijst. Echt heerlijk om te mogen afleveren!


Anneloes

Voor Anneloes mocht ik een Motherhoodsession verzorgen met niet alleen haar en haar dochter, maar waar ook de vader een onderdeel was. We gingen voor een warme, met zachte tinten, look. Voor Anneloes heb ik verschillende beelden mogen bestellen, waaronder een aantal 60×40 beelden en 30×50 beelden en nog wat kleinere prints. Erg blij met het resultaat!


Rectify

Ja, die had je niet verwacht hé? Ik doe echt niet alleen maar Painterly Portraits en Fine Art. Regelmatig doe ik ook zakelijke shoots of werk ik bijvoorbeeld met artiesten. Zoals deze maand met de metalband Rectify die een bandfoto wilde voor hun nieuwe LP en foto’s voor eventuele interviews. We werkten dit keer mer kleurgels die aansloten bij het artwork op de cover. Daarnaast maakten we een mooie zwart/wit foto voor eventuele commerciële interviews. Was heerlijk om te doen. Gelachen met deze onwijs enthousiaste mensen!


Workshops en portfolio

Deze maand had ik ook één workshop en heb ik wat portfolio werk kunnen maken. Zo probeerde ik eens een andere licht setup die je hierboven ziet met model Daisy. Zo gaaf om nieuwe dingen te proberen. Deze licht setup ga ik nu zeker vaker gebruiken tijdens mijn Painterly Portraits! Hieronder zie je een aantal foto’s vanuit mijn workshop Portrait with Natural Light met ons mooie model Marjolein.

ADD A COMMENT