Foto's voor je business... je denkt er al een tijdje over, maar je hebt nog niet helemaal gevonden wat je wilt. Lifestyle plaatjes met een kopje koffie en een laptop vind je leuk, maar niet voor jou. Je wilt krachtige foto's... beelden die eruit springen. Beelden waarop jij helemaal tot je recht komt!

Sign me up!

Business Day 2021

FOTO'S MET POWER

VOOR JOU EN JE BUSINESS

Je wilt eigenlijk al een tijdje nieuwe foto’s voor op je website, Facebook of LinkedIn. Je stel het misschien steeds uit, want wanneer moet je het doen en wat komt er allemaal bij kijken? Tijdens de Business Day neem ik je mee in een volledige shoot voor je bedrijf. Jacqueline doet je haar en make-up en samen kijken we welke setjes kleding je mee hebt genomen. Aan de hand daarvan maken we een selectie en kijken we welke achtergronden het beste passen. We doen verschillende kledingwissels en achteraf krijg je alle foto’s te zien op een online gallerie waar je jouw favorieten kan uitzoeken. Deze foto’s worden verder bewerkt en afgeleverd met een zakelijke licentie zodat jij de foto’s vrij kan gebruiken voor jouw business!

Waarom

op de foto?

Foto's maken de eerste indruk tegenover je klanten, je toekomstige baas of wie dan ook waar je mee gaat werken. Jij wilt echt in je POWER gepresenteerd worden. Je bent geen muurbloempje! Deze foto's zullen jouw profiel een heerlijke boost geven.

Praktisch

Wat gaan we doen?

Elke plek bestaat uit ongeveer 2 uur (in het geval van 1 persoon). Jij gaat lekker in de haar en make-up en vervolgens gaan we een uur shooten. Jij neemt verschillende setjes kleding mee en we maken foto's met zowel een lichte achtergrond als een donkere achtergrond. Ik maak portretten die zowel op profielen alsmede bijvoorbeeld op een Facebook banner gebruikt kunnen worden.

Alleen de foto's

die jij het mooist vind

In de week na de shoot krijg je de foto's op een online gallerie te zien met watermerk. Daar kan je jouw foto's uitzoeken. Er zitten 3 foto's inclusief bij het pakket. Maar je mag altijd bij bestellen.

Waarom een Mother's Day?

Wat is het idee?

Onze tijd hier samen is kostbaar en familie is ZO ontzettend belangrijk. Toen mijn vader een hart infarct kreeg in 2018 begon het bij mij pas echt te landen hoe belangrijk het was om samen met hem foto’s te hebben. Zodra hij weer beter was hadden we het dan ook heel snel gepland. Toen bedacht ik me dat ik ook anderen samen op de foto wilden portretteren. Een band die uniek is en intiem. Ook samen met mijn moeder maakte ik een aantal foto’s. Het was zo heerlijk om even samen de tijd te nemen voor elkaar en een blijvende herinnering te hebben. Dit wilde ik ook aan andere vrouwen geven. Want hoe leuk is het niet om met je mama lekker gepamperd te worden en samen helemaal “glam” op de foto te gaan. Zo kwam het idee om Mother’s Day te plannen!

Sign me up!

Sign me up!

INFORMATION

Praktische
Informatie

BUSINESS DAY

incl. haar & make-up
incl. drie digitale en hoge resolutie beelden
online gallerie om foto's uit te zoeken
zakelijke licentie op alle gekochte beelden
€475,- per persoon

Aanmelden

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Wat kan ik verwachten qua stijl achtergrond?

Tijdens de shootdag zullen we in principe werken met twee achtergronden: zwart & wit. Beide met een prachtige butterfly belichting. Wil je graag toch iets anders dan dien je dit van te voren aan te geven.

02.

Wat moet ik meenemen?

Allereerst is het belangrijk dat je een aantal setjes kleding meeneemt. Het zou ook fijn zijn als je wat sieraden meeneemt en mooie schoenen. Bij de bevestigingsmail krijg je ook nog wat tips over kleding.

03.

Wat moet ik nog meer weten?

De Business Day is echt voor mensen die al een lange tijd een mooie foto van zichzelf willen voor hun bedrijf. Maar je mag ook absoluut komen als je gewoon mooie foto's wilt voor jezelf. De looks staan echter wel vast. Je krijgt achteraf drie digitale beelden inclusief. Andere beelden zijn bij te bestellen voor €75,- excl. btw per beeld. Dit beeld krijg je digitaal. Wil je hem geprint krijgen dan zijn daar ook zeker opties voor! Tijdens de shootdag kan het zijn dat er iemand al in de make-up gaat terwijl we met jou aan het fotograferen zijn. Dit wordt allemaal coronaproof gedaan en we proberen zoveel mogelijk langs elkaar te werken.

04.

Waar is de shoot?

De shoot zal plaatsvinden in Putten. Na aanmelding en betaling krijg je informatie met het precieze adres.

VRAGEN?

Neem contact met mij op!

Heb je nog vragen? Wil je bijvoorbeeld liever een op maat gemaakte shoot? Of zou je het toch heel tof vinden om een specifieke achtergrond te hebben voor Business Day? Laat het me weten, we kunnen altijd overleggen over jouw specifieke wensen.

Wil jij ook prachtige foto's voor je business?

Boek nu of vraag meer informatie aan.

OVER DE MENTOR

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een workshop overweegt! Ik geef al sinds 2014 workshops en coachings aan voornamelijk fotografen. Meer dan 200 cursisten gingen je voor! Wat ik veelal terug hoor van mijn cursisten is dat ze enthousiast zijn over hoe open en eerlijk ik mijn workshops geef. Ik doe niet geheimzinnig over mijn werkwijze en geloof oprecht dat ik er als mentor ben om jou de beste informatie te geven. Je bent meer dan welkom in mijn mooie studio!

OVER BERTINA

Open
Enthousiast
Authentiek
Oplossingsgericht