Zakelijke Fotografie

Foto's die jouw business reflecteren

Zakelijke portretten...

die jou en je werk reflecteren

Portretten zijn één ding, maar portretten en beelden die aansluiten bij jouw bedrijf zijn een heel ander ding. Tijdens een "Business sessie" gaan wij samen aan de slag voor jouw bedrijf en zakelijke uitstraling. We gaan in gesprek over wie jij bent binnen je werk, wat je uit wil stralen met je bedrijf en kijken naar het doel waarvoor de foto's worden geschoten. Zo kijken we of je wellicht meer nodig hebt dan alleen portretten. Denk aan sfeerbeelden voor je website, een beeldbank voor je sociale media, of werk dat in je online magazine geplaatst kan worden.

Ook bespreken we onder andere welke kleding en uitstraling het beste passen binnen het concept van jouw bedrijf. Mocht je dat willen dan kan ik ook de styling verzorgen van zowel de kleding als wellicht items voor de sfeerbeelden. Er is echt van alles mogelijk!

Ervaringen en

reviews

De beeldbank voor mijn onderneming laten verzorgen door Silver Linings is iets wat ik veel eerder had moeten doen! Het heeft mijn bedrijf en vooral de website een enorme lift gegeven.

Bertina doorzag gelijk wat mijn bedrijf nodig had aan beelden, de sfeer en kleuren. En ze wist dit ook te vangen in haar foto's.

De dag van de shoot bij Silver Linings was erg leuk en ontspannen! Achteraf voelde het als een groot cadeau aan mijzelf en een extra waarde aan het werk wat ik doe. Dankzij deze beeldbank kan het nu echt tot zijn recht komen!

Mountain Green

WERKWIJZE

01

FOTO'S OP MAAT GEMAAKT

CONSULT

Tijdens het consult bespreken we de uitstraling die jij voor je ziet voor jouw bedrijf en jij als persoon binnen je werk. We gaan in overleg over de stijl die daarbij past, met welke kleuren we dan het beste kunnen werken, etc. Kortom: wat je allemaal nodig hebt. Zo kan je kiezen uit verschillende pakketten. Van enkel portretten tot beeldbank met sfeerbeelden voor je social media en website.

02

EEN ZAKELIJKE

FOTOSHOOT

De dag van de shoot breekt aan en je bent welkom bij mij in mijn studio. Voorafgaand krijg je lekker een kopje koffie of thee en bespreken we nog de laatste dingetjes. Ik leg kort uit hoe ik te werk ga en we bespreken met de visagiste welke look het beste bij jou en de shoot past. Je gaat vervolgens in de haar & make-up en krijgt wat lekkers. We doen verschillende outfit wisselingen en ik help je met poseren. Maak je niet druk! Ik ben gespecialiseerd om jou te helpen met je poses.

03

FOTO'S VOOR JE

WEBSITE, SOCIAL MEDIA OF NOEM MAAR OP!

Na de shoot ga ik aan de slag met je foto's en maak ik een selectie die je online te zien krijgt, en waar je vervolgens uit kunt kiezen. Ik wil vooral dat jij kan bepalen welke foto's het meest jouw visie representeren en welke het beste bijvoorbeeld in je website passen. Zo kan je bijvoorbeeld ook jouw ontwerper (voor de website) mee laten kijken welke foto's het beste op welke plek zouden passen.

Je geeft de foto's door die je graag zou willen, deze bewerk ik en krijg je vervolgens digitaal zowel in hoge resolutie als in webformaat.

Wil je ook graag passende zakelijke foto's?

Ik denk graag met je mee!

Wil je meer weten over een zakelijke shoot en de mogelijkheden?