Corona info

Corona

informatie maatregelen

Helaas heeft Corona voor ons allemaal iets betekend. In mijn geval betekend het dat ik sommige opdrachten niet langer kan aannemen. Hieronder kan je een aantal maatregelingen lezen die ik heb getroffen m.b.t. shoots en de studio.

- er worden geen shoots aangenomen met mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen. Helaas is het i.v.m. de 1.5m regel nagenoeg onmogelijk geworden om met elkaar vanuit verschillende huishoudens op één foto te kunnen. Tenzij men los van elkaar op de foto wil, worden deze shoots dus niet uitgevoerd.
- er zijn extra hygiëne maatregelingen genomen. De studio wordt regelmatig schoongemaakt.
- ik houdt 1.5 meter afstand van mijn klanten. Dit betekend dat ik soms aangeef wanneer je even je haar mag goedleggen of je kleding mag aanpassen.
- mijn workshops worden in kleinere groepen gegeven zodat de 1,5m regel gehanteerd kan worden. Cursisten mogen nog steeds mee fotograferen, maar niet aan het model komen. Iedereen krijgt stuk voor stuk de kans om één-op-één te fotograferen met het model waarbij de andere cursisten op hun stoel dienen te blijven.
- Ben je voor onze afspraak ziek? Blijf dan thuis. Je plekje in de workshop en/of je shoot wordt dan verschoven naar een latere datum.

Bij alles is het zo dat we het zo leuk mogelijk maken! Maar wel rekening houden met de huidige regels die het RIVM en de overheid hebben uitgegeven.

Heb je meer vragen over het bovenstaande of over mogelijkheden m.b.t. een shoot. Dan kan je me mailen op info@studiosilverlinings.com