Maakt de mooiste foto's van koppels!

Leer alles over licht, poseren, series maken en meer.

19 september 2020

INFORMATION

Couple Workshop
Maak prachtige foto's van jouw stel!

POSES
COMPOSITIE
LICHTGEBRUIK
HOE MAAK JE EEN STERKE SERIE
INTERACTIE MET JE KOPPEL
LENSGEBRUIK

WORDT LID VAN EEN ONLINE FACEBOOKGROEP

Meld je aan!

Nooit meer onzeker over jou skills

Je bent al op weg met je fotografie, maar zou ook graag meer koppels willen fotograferen. Toch voel je je soms wat onzeker over je skills. Hoe creëer je een fijne dynamiek tussen het koppel. Hoe maak je mooie intieme portretten? Hoe stel je mensen op hun gemak? Waar let je op in een fotoserie? En wat doe je als de zon ineens fel is?

Tijdens deze 2 uur durende workshop gaan we live aan de slag. Ik leg uit welke dingen ik doe tijdens een portretsessie met een koppel en we gaan samen aan de slag.

Deze hands-on workshop is voor iedereen die een frisse wind kan gebruiken door zijn werkwijze of die graag meer willen leren over het fotografen van koppels. Na deze dag ga je weg met een werkwijze die altijd met gemak toe te passen is.

... nooit meer onzeker zijn over hoe je een stel zal poseren?

... met gemak in elke lichtsituatie fotograferen?

... een fijne en makkelijk werkwijze om op terug te vallen wanneer je het nodig hebt?

... leren hoe je een mooie fotoserie kan maken zonder moeilijke technieken?

... ontdekken hoe je een fijne interactie kan hebben met je koppel?

... leren hoe je je koppel op hun gemak kan stellen?

... mooie intieme portretten schieten zonder dat mensen ongemakkelijk worden?

EXTRA

Gesloten Facebookgroep

Ik houdt van persoonlijk contact met mijn cursisten. Daarom heb ik voor al mijn workshops gesloten Facebookgroepen waar zij eventueel nog vragen kunnen stellen! Ook voor deze workshop is er een gesloten groep beschikbaar waar jij je foto’s kan plaatsen voor feedback en vragen kan stellen.

Workshop Couple Shoot

EVEN VOORSTELLEN

DE FOTOGRAAF

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een workshop overweegt! Ik geef al sinds 2014 workshops en coachings. Meer dan 200 cursisten gingen je voor! Wat ik veelal terug hoor van mijn cursisten is dat ze enthousiast zijn over hoe open en eerlijk ik mijn workshops geef. Ik doe niet geheimzinnig over mijn werkwijze en geloof oprecht dat ik er als mentor ben om jou de beste informatie te geven. Ook voor deze workshop geldt hetzelfde. Daarom ook dat je ook na de workshop welkom blijft je vragen te stellen in de Facebook groep. Ik help je graag verder! Hieronder lees je iets meer over de werkwijze voor deze workshop!

Simpele werkwijze

waar je veel profijt van zal hebben

Tijdens de workshop laat ik je mijn werkwijze zien. Allen binnen deze werkwijze is erop gericht dat jij simpel en toch effectief een koppel kan fotograferen. Ik pas deze technieken al jaren succesvol toe! Ze zijn makkelijk te volgen en toe te passen! Zo heb jij altijd bijzondere foto's en een prachtige serie om je klanten mee te verblijden.

+

---

Poseren komt ook aan bod. Veel fotografen hebben hier moeite mee en dus zal ik hier ook zeker aandacht aan besteden!

Van poses tot compositie

het komt allemaal aan bod!

Niet alleen poses komen aan bod, maar ook lichtgebruik en compositie bepalen. Elke cursist krijgt ook de tijd om mee te fotograferen en foto's te maken. De foto's mogen uiteraard gebruikt worden voor je portfolio!

INFORMATION

Praktische Informatie

DIGITALE WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE

Na de aanmelding ontvang je een bevestiging in je mailbox. Vervolgens ontvang je nog eens extra informatie de week voor de workshop.

De workshop zal plaatsvinden in Putten (Veluwe) van 10:00 tot 13:00 uur. Waar je eerst een stukje theorie krijgt, maar waar we vooral het overgrote gedeelte samen zullen fotograferen. Elke cursist krijgt tijd om het koppel te fotograferen. De workshop wordt in kleine groepen gegeven zodat iedereen de mogelijkheid krijgt vragen te stellen.

De kosten voor de workshop zijn
€125,- excl btw.

Meld je aan!

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Is dit een live workshop?

Ja, dit is een live workshop. We beginnen de dag in de studio en fotograferen vervolgens buiten op locatie in de omgeving.

02.

Moet ik professioneel fotograaf zijn?

Nee, je moet wel de basis kennen van fotograferen met een spiegelreflex. Dus het manueel bedienen van je camera. Er is altijd een mix tussen meer ervaren fotografen en beginnende fotografen. Beide zijn welkom en voor beide is deze workshop leerzaam!

03.

Wat heb ik nodig?

Allereerst is het belangrijk dat je een camera met lens hebt. Dit mag een spiegelreflex zijn of een moderne systeemcamera (die je ook manueel kan instellen).

04.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Facebookgroep?

Na je deelname aan de workshop ontvang je een link om je aan te melden in de Facebook groep.

Wil jij ook meer leren over het fotograferen met koppels?

Boek nu of vraag meer informatie aan.