Alles wat jij nodig hebt om aan de slag te gaan met fotografie!

Nu kan jij ook van die mooie lifestyle plaatjes maken van je gezin, voor je webshop en voor je socials!

Doe de cursus

INFORMATION

Digitale Workshop Basisfotografie
...

6 MODULES & BONUSMODULE

BELICHTING
TECHNIEK
COMPOSITIE
BEELDKIJKEN
SERIES MAKEN
EN ALS BONUS EEN KIJKJE IN LIGHTROOM

WORDT LID VAN EEN ONLINE FACEBOOKGROEP

Ik doe mee!

INFORMATION

Praktische Informatie

DIGITALE WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE

Na je aanmelding ontvang je de modules in je mailbox. De modules bestaan uit één of meerdere filmpjes en PDF's met samenvattingen en/of extra informatie over het betreffende onderwerp. Daarnaast heeft elke module een aantal opdrachten en ontvang je handige cheatsheets die je makkelijk bij de hand kan houden om dingen op te zoeken wanneer je aan het fotograferen bent.

De workshop bevat 6 modules en een bonusmodule. In het totaal bestaat de workshop uit 21 video's boordevol informatie die makkelijk uitgelegd wordt!

De workshop kan gedownload worden of via een link bekeken worden.

De kosten voor de workshop zijn
€175,-

MELD JE AAN

BEKIJK HIER DE INTRO

van de Digitale Workshop Basisifotografie

AFSPELEN

Digitale Workshop Basisfotografie

EVEN VOORSTELLEN

DE FOTOGRAAF

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een workshop overweegt! Ik geef al sinds 2014 workshops en coachings. Meer dan 200 cursisten gingen je voor! Wat ik veelal terug hoor van mijn cursisten is dat ze enthousiast zijn over hoe open en eerlijk ik mijn workshops geef. Ik doe niet geheimzinnig over mijn werkwijze en geloof oprecht dat ik er als mentor ben om jou de beste informatie te geven. Ook voor deze workshop geldt hetzelfde. Daarom ook dat je ook na de workshop welkom blijft je vragen te stellen in de Facebook groep. Ik help je graag verder! Hieronder lees je iets meer over de werkwijze voor deze workshop!

Stap voor stap

neem je tijd

Uiteraard leren we techniek, maar wel op een manier die voor elke beginner toegankelijk is. Toen ik net ging fotograferen kwamen er zoveel boeken voorbij met heel veel technisch geklets waardoor je me al kwijt was voordat ik echt aan een hoofdstuk was begonnen. Het voelde een beetje overweldigend. Daarom wil ik de technieken zo simpel mogelijk uitleggen.

+

---

Natuurlijk komen er wat lastige woorden langs, maar ze worden wel zo uitgelegd dat ook jij het al snel zal begrijpen. Daarbij gaan we actief doen, d.m.v. verschillende opdrachten ga je zelf uitproberen en testen. Zo leer je sneller! De workshop kan je uiteindelijk ook downloaden waardoor je altijd toegang heb tot het lesmateriaal en de oefeningen eventueel ook over kan doen.

Net een beetje extra

en ook bonussen!

Ik zou het jammer vinden als je alleen camera techniek leert. Fotograferen zit hem namelijk lang niet alleen in techniek. Het zit hem ook in kijken! Samen gaan we daarom net wat dieper. Zo gaan we kijken wat een mooie compositie maakt, hoe je een goede, sprekende fotoserie maakt en hoe je nou van die prachtige lifestyle-achtige plaatjes maakt! Zo kunnen je foto's al snel pronken op social media, je etsy shop of  afgedrukt  worden!

Digitale Workshop Basisfotografie

hoe maak je mooie lifestyle foto's

EXTRA

Gesloten Facebookgroep

Ik houdt van persoonlijk contact met mijn cursisten. Daarom heb ik voor al mijn workshops gesloten Facebookgroepen waar zij eventueel nog vragen kunnen stellen! Ook voor deze workshop is er een gesloten groep beschikbaar waar jij je foto’s kan plaatsen voor feedback en vragen kan stellen.

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Is dit een live workshop?

Nee, ik heb er bewust voor gekozen deze workshop digitaal te doen. Tijdens mijn live een-daagse workshops kon ik nooit zoveel informatie verwerken, terwijl ik dat wel graag wilde. Nu kunnen de cursisten tijd nemen om het lesmateriaal tot zich te nemen en te oefenen. We hebben daarbij een gesloten Facebookgroep waar mensen nog vragen kunnen stellen.

02.

Kan ik de workshop nog bekijken nadat de cursusperiode over is?

Ja! Dit is ook één van de redenen dat ik hem digitaal wilde doen. Zo kan jij actief (gedeeltes) van de workshop terugkijken en wellicht nog eens een opdracht overdoen. Zo leer je makkelijker! De workshop is in modules opgedeeld zodat je makkelijk hetgeen terug kan vinden wat jij graag nog eens wilt bekijken.

03.

Wat heb ik nodig?

Allereerst is het belangrijk dat je een camera met lens hebt. Dit mag een spiegelreflex zijn of een moderne systeemcamera (die je ook manueel kan instellen). Ik adviseer mijn cursisten altijd om een 50mm 1.8 lens aan te schaffen. Deze werken onwijs fijn voor beginners en zijn in verhouding met andere goede lenzen erg goedkoop. Twijfel je of jou camera en lens geschikt zijn? Mail me dan vooral even!

04.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Facebookgroep?

In de link met de modules zal je ook de link ontvangen naar de Facebookgroep. Het is niet verplicht deel te nemen aan deze groep, maar het kan wel handig zijn omdat ook anderen daar vragen stellen. Zo kan je van elkaar leren. Ook zal ik feedback geven op foto's die mensen daar plaatsen, mocht een cursist dat willen.

OVER DE MENTOR

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een workshop overweegt! Ik geef al sinds 2014 workshops en coachings aan voornamelijk fotografen. Meer dan 200 cursisten gingen je voor! Wat ik veelal terug hoor van mijn cursisten is dat ze enthousiast zijn over hoe open en eerlijk ik mijn workshops geef. Ik doe niet geheimzinnig over mijn werkwijze en geloof oprecht dat ik er als mentor ben om jou de beste informatie te geven. Je bent meer dan welkom in mijn mooie studio!

OVER BERTINA

Open
Enthousiast
Authentiek
Oplossingsgericht

Wil jij ook aan de slag met je digitale fotografie?

Boek nu of vraag meer informatie aan.