Fine Art Portrait

Fotografische kunst

Fine Art Portrait

FOTO'S MET EEN VERHAAL

Jouw verhaal in beeld, dat is waar mijn Fine Art Fotografie over gaat. Fine Art Fotografie is één van mijn specialiteiten waarvoor ik in 2019 ook een aantal awards gewonnen heb. Of het nu gaat over het verhaal van je zwangerschap, je levensverhaal, het verhaal van je overwinning óf juist van een zwaar proces. Samen met jou kijk ik dieper in je verhaal. Ik werk een concept voor je uit en samen kijken we naar de mogelijkheden. Er is mogelijkheid tot één uniek beeld of bijvoorbeeld een drieluik. De beelden worden achteraf geprint op prachtige luxe Fine Art papier. Zo is jouw unieke beeld net een schilderij!

WERKWIJZE

01

VERTEL JE VERHAAL

CONSULT

Als eerste stap gaan we in gesprek over wat jij graag in beeld zou willen vertellen. Dat kan van alles zijn. Hoe je jouw zwangerschap ervaart, hoe je door een moeilijk proces ging of een ode aan een speciaal persoon in je leven. Van alles kan. Aan de hand van het consult maak ik een concept en teken ik deze uit. Ik denk na over kleuren, kleding, props en de uitwerking en leg dit weer bij jou voor. Fine Art werk is als een schilderij maken in opdracht. Jij bent de opdrachtgever en ik de schilder.

02

DE FOTOSHOOT

EEN FOTO TOT IN DE DETAILS

Een Fine Art sessie gaat wat anders in zijn werk dan een normale fotoshoot. Er is meer voorbereiding nodig en op de dag zelf zullen er specifieke dingen aan bod komen die we met aandacht zullen uitwerken. Het kan zijn dat we in een studio setting aan de slag gaan waarbij bepaald licht erg belangrijk is voor het eindresultaat. Óf we gaan juist buiten in het bos waarbij de styling een grote rol speelt. De Fine Art foto's worden vaak opgebouwd uit verschillende foto's. Bereid je dus voor op een heel bijzondere en unieke ervaring.

03

DE UITWERKING

JOUW FOTO AAN DE MUUR

Na de shoot ga ik aan de slag met het beeld. Zoals ik al noemde is het werken aan dit soort beelden net als een schilderij. Alles kan anders worden in de nabewerking en dat maakt het creatieve proces des te mooier en unieker. Wanneer het beeld klaar is wordt het geprint op prachtig Fine Art papier en krijg je het werk toegestuurd. Dit zijn echte kunstwerken voor aan de muur.

Vertel jouw verhaal in beeld.

Een fotoshoot met een diepere laag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Fine Art sessie?