Glamourday 2019

20 december

Glamourday 2019

IN STIJL OP DE FOTO

ALLEEN OF MET EEN ZUS, VRIENDIN OF JE MOEDER

Misschien ken je het wel. Je wilt best een keertje heerlijk extravagant op de foto. Maar ja, het komt er nooit van. En wanneer heb je nou je haar & make-up zo mooi gedaan en een glamjurk aan? Bijna nooit toch? Nou nu heb jij de kans om helemaal glam op de foto te gaan. In de Glamourmaand van het jaar (december natuurlijk!) geef ik een eenmalige Glamourday! Speciaal voor jou, je vriendin, je zusje en/of je moeder!

Heerlijk sprankelend

op de foto

Je komt samen met een vriendin, zus of moeder en worden allebei lekker in de watten gelegd. Een glaasje champagne, wat lekkers en lekker kunnen snuffelen tussen de jurken! Heerlijk toch?

Praktisch

Wat gaan we doen?

Elke plek bestaat uit ongeveer 3 uur (in het geval van 2 personen). Waarbij er iemand in de haar & de make-up gaat en vervolgens op de foto gaat wanneer de ander in de haar & make-up gaat. Nadat de andere persoon klaar is mag zij op de foto en natuurlijk mogen jullie ook samen op de foto! Jullie krijgen daarbij toegang tot mijn kledingarchief! Je mag ook zeker zelf iets meenemen.

Prachtige foto's

om uit te kiezen

In de week na de shoot krijgen jullie de foto's op een online gallerie te zien met watermerk. Daar kunnen jullie de foto's uitzoeken die jullie willen hebben. Één portret is sowieso inclusief!

Waarom een glamourdag?

Wat is het idee?

Elk jaar maken mijn man en ik een “kerstfoto” en dan het liefst mega over de top. Dat vinden we leuk! Ik geniet er zelf onwijs van om een mooie jurk aan te trekken en me op te tutten. Ook dit jaar kijk ik er weer naar uit. Toen dacht ik: “Dit zouden veel meer mensen moeten doen!” Maar ik was me ook wel bewust dat dit niet voor iedereen zomaar toegankelijk is. Maar ja… ik heb een heel jurken archief en de mogelijkheden om dit aan te bieden. En hoe leuk is het om met dit met vriendinnen, zussen of mama’s te beleven? TJAKKA! Leuk man! Gaan we doen dacht ik! Zodoende dit jaar de eerste Glamourday. In eerste instantie eenmalig, maar wie weet komt hij volgend jaar wel weer terug. Ik kijk er in elk geval naar uit!

INFORMATION

Praktische
Informatie

BASIS STUDIOFOTOGRAFIE

20 december 2019
incl. haar & make-up
toegang tot mijn glamour archief met kleding
incl. één digitaal fine art portret
€150,- per persoon (vanaf 2 personen te boeken)

DIT EVENT IS VOL!

Aanmelden

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Wat mag ik dragen uit jou kledingarchief?

ALLES! Ja, je hebt vrije toegang. Van maatje 34 tot 48, er zit van alles tussen en jij mag die dag dragen wat je wilt. Wil je graag weten of er iets geschikt zit tussen mijn kleding? Stuur me dan een mailtje met je maat en ik zal voor je kijken! Uiteraard mag je ook zelf iets meenemen.

02.

Wat kan ik verwachten qua stijl achtergrond?

Ik weet dat ik verschillende dingen aanbied in mijn portfolio en dat jij graag wilt weten wat je kan verwachten. In principe werken we met één setting per shoot. Ook puur vanwege de tijd. Je heb de keuze die dag voor een lichte of een donkere achtergrond.

03.

Wat moet ik meenemen?

Het zou fijn zijn als je wat sieraden meeneemt (ook al hebben we hier ook zat) en mooie schoenen die onder jurken passen. Zoals pumps e.d. Ook is het toch wel leuk dat je zelf wat kleding meeneemt. De keuze is dan reuze! Je hebt kan max. 2x van kleding wisselen.

04.

Wat moet ik nog meer weten?

De Glamourdag is echt voor mensen die al een lange tijd een mooie foto van zichzelf willen of met een vriendin, zus of met moeder op de foto willen. Je krijgt achteraf één digitaal beeld inclusief. Andere beelden zijn bij te bestellen voor €125,- per beeld. Dit beeld krijg je digitaal. Wil je hem geprint krijgen dan zijn daar ook zeker opties voor! Tijdens de shootdag zelf kan het soms zijn dat er al een nieuwe groep mensen komt terwijl je zelf nog op de foto gaat. We proberen het zo makkelijk mogelijk langs elkaar heen te laten lopen, maar het kan dus zijn dat mensen er wat eerder zijn dan jou shoot is afgelopen zodat ze alvast in de make-up kunnen.

05.

Waar is de shoot?

De shoot zal plaatsvinden in mijn studio in Putten. Na aanmelding en betaling krijg je informatie met het precieze adres.

OVER DE MENTOR

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een workshop overweegt! Ik geef al sinds 2014 workshops en coachings aan voornamelijk fotografen. Meer dan 200 cursisten gingen je voor! Wat ik veelal terug hoor van mijn cursisten is dat ze enthousiast zijn over hoe open en eerlijk ik mijn workshops geef. Ik doe niet geheimzinnig over mijn werkwijze en geloof oprecht dat ik er als mentor ben om jou de beste informatie te geven. Je bent meer dan welkom in mijn mooie studio!

OVER BERTINA

Open
Enthousiast
Authentiek
Oplossingsgericht

Willen jullie ook samen op de foto?

Boek nu of vraag meer informatie aan.