10% extra kassakorting op alle online cursussen

alleen tijdens kerst!

Gebruik code

KERST2021

Online cursussen en producten

01

Home Portrait Studio Masterlcass

nu €155,- korting!

Wil je aan de slag met studiofotografie? Maar heb je geen zin of budget om met studiolampen aan de slag te gaan? Deze cursus helpt je jouw eigen thuisstudio te maken en leert je hoe je daglicht kan sturen om verschillende effecten mee te creëren. Dit is DE basis van mijn eigen studio. Alles komt aan bod: styling, poseren, fotograferen, editen (Photoshop & Lightroom) en zelfs prijzen bepalen. Ook is er een gesloten Facebook groep voor al je vragen.

02

Editing & Retouching voor Portretten

nu €50,- korting

Tijdens deze cursus leer je mijn gehele werkwijze voor portretten. Met kleurbewerking, licht manipulatie, lokale kleuraanpassingen, achtergronden invoegen en natuurlijk huidbewerking (en meer). Perfect voor fotografen die hun editing naar een volgend level willen tillen.
p.s. deze cursus zijn modules vanuit de Home Portrait Studio Masterclass. Dus heb je die al, dan heb je deze cursus ook tot je beschikking!

03

Workshop Basisfotografie

nu €75,- korting!

Graag foto's maken voor je instagram, van je kinderen, je webshop óf gewoon voor jezelf? Deze Basis Fotografie online cursus helpt jou bij de eerste stappen in het fotograferen met een spiegelreflex (en/of systeemcamera). Leer in Jip-en-Janneke taal hoe je jouw camera gebruikt en zo zelf mooie lifestyle foto's kan maken. Welke lenzen werken fijn? Waar moet je op letten? Hoe kan je de beste compositie bepalen. En als bonus neem ik je ook mee in een stukje Lightroom!

04

Silver Volume I Lightroom Classic Presets

50% korting

Wil je aan de slap met lifestyle foto's en/of portretten? Maar vindt je vooral de editing nog lastig? Deze presets helpen je een mooie basis te leggen op je foto's! Goed voor natuur, portret, lifestyle en zelfs studiofotografie! Bij de presets zit ook een instructiefilmpje die je helpen om de presets eigen te maken, zodat ze op elk soort foto werken!

05

Emailkit & E-book Prijsbepaling voor trouwfotografen

50% korting

Aan de slag als bruidsfotograaf? Maar wat vraag je eigenlijk voor zoiets? En hoe houdt je je communicatie naar je klanten duidelijk en helder? Deze toffe starterskit helpt jou bij beide vraagstukken. In het e-book ontvang je mijn brochure met de opbouw van mijn pakketten. Ook laat ik je zien waarom mijn prjizen zo zijn opgebouwd en geeft het je een helder idee hoe jij je eerste prijzen kan opzetten. De emailkit kan je letterlijk overnemen en aanpassen waar jij dat wilt. Deze emails helpen je van voor naar achter je communicatie helder de houden met je bruidspaar!