AFSPELEN

Leer hoe je binnen een aantal weken je eigen thuisstudio bouwt, prachtige hoge kwaliteit portretten kan leveren én hoe je jouw prijzen kan bepalen om een goed en professioneel begin te maken aan je eigen portretstudio.

Voor wie is deze cursus?

VOORDAT IK JE MEER VERTEL....

Je bent fotograaf en wilt jezelf graag verder ontwikkelen richting studiofotografie. Maar je hebt geen studio en wilt eigenlijk ook niet meteen met flitslicht aan de slag. Je wilt hoge kwaliteit aan je klanten leveren, kunnen helpen met poseren, ze helpen met hun keuze in kleding, haar & make-up. Daarnaast heb je de motivatie om het zo professioneel mogelijk aan te pakken en ook de juiste waarde te vragen voor je werk.

Of je nou....

+ een beginnend of gevorderd fotograaf bent die door wilt leren…
+ een lifestyle/reportage fotograaf bent die meer kwaliteit wilt
gaan leveren dan kwantiteit...
+ professioneel of nog op amateuristisch niveau werkt…
+ iemand bent met of juist zonder ervaring in Lightroom & Photoshop...
+ wel of geen studio hebt...

als jij meer wilt halen uit je portretfotografie met daglicht, kwaliteit voor kwantiteit wilt gaan leveren, graag (daglicht) studio set-ups wilt maken die je zowel vanuit je huis als een studio kunt maken en meer wilt verdienen als portretfotograaf, dan is dit de cursus voor jou!

Wat anderen

over mij zeggen

"Bertina heeft geen geheimen en laat zien op welke creatieve en soms zelfs uiterst eenvoudige wijze ze tot de prachtige beelden komt die ze creëert."

"’Niet alleen haar foto’s, maar ook Bertina als mens is inspirerend. Ze heeft een pragmatische benadering van fotograferen: met weinig middelen en slim handelen hele mooie werken maken. Dat spreekt me aan. Ze deelt haar kennis met verve, is enthousiast over haar werk en deelt zijdelings tips en trucs uit waar je direct mee aan de slag kunt. "

Naast dat Bertina een enorm talent is en oog heeft voor creativiteit waar ik nog veel van kan leren, is ze ook echt een mentor tijdens en rondom haar workshops. Een open boek aan wie je alles kunt vragen en waarbij ze altijd eerlijk, oprecht en authentiek antwoord.

INFORMATION

Home Portrait Studio Masterlass
(€995 VALUE)

11 modules met alles wat je moet weten over het fotograferen van de meest mooie portretten met daglicht. Zodat ook jij aan de slag kan als professional!

Zowel video als werkboek om het lesmateriaal zo goed mogelijk in je op te kunnen nemen. Na deze cursus heb je super veel informatie om op terug te kijken en bij de hand te houden!

Toegang tot een online Facebookgroep waarbij ik je vragen beantwoord en live sessies geef met extra informatie.

Met extra bonnussen die je inzichten geven over: fotograferen, social media marketing & portfolio bouwen.

Introductieprijs: €495

Maar... ik heb geen studio?

Dat heb je ook helemaal niet nodig!

Ik weet wat je denkt... "ik heb geen studio!". Veel cursisten die bij mij komen laten dit hun in de weg zitten. Onwijs jammer, want er zijn heel veel mogelijkheden. Ook ik begon vanuit mijn huiskamer en mijn eerste echte studio was een kleine ruimte met één raam. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt, je hebt enkel de juiste kennis en technieken nodig. Tijdens deze cursus zal ik je helpen om vanuit je huis te beginnen met studio portretten. Al snel zal je leren dat je helemaal niet zo heel veel nodig hebt om mooie portretten te maken. Je eigen creativiteit is genoeg! Zo maakte ik de foto hiernaast in een kleine slaapkamer bij iemand thuis. Deze masterclass duurt 6 weken en bevat 11 modules boordevol informatie over fotograferen, editen, prijzen bepalen en nog veel meer. Na deze cursus kan je helemaal aan de slag met je eigen thuisstudio!

INFORMATION

Portret Masterclass

6 november t/m 15 december 2020

Deze 6-weekse cursus start 6 november en eindigt 15 december. Elke week ontvang je nieuwe modules in je inbox die je online kunt kijken. We behandelen alles: van welke materialen je nodig hebt voor je thuisstudio tot poses, fotograferen, editen en zelfs prijsbepaling.

Daarbij krijg je een aantal hele toffe bonussen zoals een aantal van mijn presets en ook een kijkje in de keuken bij een fotografe die fotografeert vanuit haar slaapkamer. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en zal je zien dat er heel veel mogelijk is. Ook wanneer je een kleine ruimte hebt of niet het "perfecte" licht. Daarnaast zal ik vragen op de Facebook groep beantwoorden en extra informatie toevoegen waar nodig. Wordt de cursus in de toekomst aangepast? Dan krijg je ook de update!

Met deze cursus wil ik mensen uitdagen zich te ontwikkelen als portret- en studiofotograaf zonder dat ze al een studio bezitten of de financiën hebben om grote investeringen te doen voor een studio. Start before you are ready!

Home Portrait Studio Masterlass 2020

EXTRA

Gesloten Facebookgroep

Ik houdt van persoonlijk contact met mijn cursisten. Daarom heb ik voor al mijn workshops gesloten Facebookgroepen waar zij eventueel nog vragen kunnen stellen! Ook voor deze cursus is er een gesloten groep beschikbaar waar jij je foto’s kan plaatsen voor feedback en vragen kan stellen. Gedurende de loop van deze cursus zal er ook elke week een Livesessie plaatsvinden waarin ik o.a. toevoegingen geef op het lesmateriaal en vragen beantwoord!

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Wat heb ik nodig?

Allereerst is het belangrijk dat je een camera met lens hebt. Dit mag een spiegelreflex zijn of een moderne systeemcamera (die je ook manueel kan instellen). Doe je de cursus in de winterperiode? Dan is het aan te raden met een lichtgevoelige lens en camera te werken. Ik adviseer mijn cursisten altijd om qua lens minstens een 50mm 1.8 lens aan te schaffen. Deze lichtgevoelige lens zal je helpen om ook bij weinig daglicht nog veel te kunnen. Bij de cursus wordt er ook meer informatie gegeven over alle attributen die je nodig hebt voor je thuisstudio. Je hebt niet gelijk alles nodig, je hebt wel sowieso de (goedkope) reflectieplaten en een achtergrond nodig. Ook is een raam belangrijk (geen schuin dakraam). Dus je kan met een budget van 80 euro tot 100 euro al het één en ander klaarzetten. Ook heb je (de laatste versie van) Photoshop en Lightroom nodig.

02.

Moet ik professional zijn om mee te doen?

Nee! Zeker niet. Wat wel belangrijk is is dat je weet hoe je zelf de basisinstellingen van je camera instelt. Dus; dat je weet hoe je manueel moet fotograferen. Als je weet hoe je je ISO, sluitertijd en diafragma instelt dan kan je ook meekomen in alle lesstof.

03.

Is dit een live workshop?

Nee, ik heb er bewust voor gekozen deze cursus digitaal te doen. Tijdens mijn live één-daagse workshops kon ik nooit zoveel informatie verwerken, terwijl ik dat wel graag wilde. Nu kunnen de cursisten tijd nemen om het lesmateriaal tot zich te nemen en te oefenen. We hebben daarbij een gesloten Facebookgroep waar mensen nog vragen kunnen stellen.

04.

Kan ik de workshop nog bekijken nadat de cursusperiode over is?

Ja! Dit is ook één van de redenen dat ik hem digitaal wilde doen. Zo kan jij actief (gedeeltes) van de cursus terugkijken en wellicht nog eens een opdracht overdoen. Zo leer je makkelijker! De cursus is in modules opgedeeld zodat je makkelijk hetgeen terug kan vinden wat jij graag nog eens wilt bekijken. Na de 6 weken waarin de cursus wordt gegeven blijft de cursus ook beschikbaar.

05.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Facebookgroep?

In de link met de modules zal je ook de link ontvangen naar de Facebookgroep. Het is niet verplicht deel te nemen aan deze groep, maar het kan wel handig zijn omdat ook anderen daar vragen stellen. Zo kan je van elkaar leren. Ook zal ik feedback geven op foto's die mensen daar plaatsen, mocht een cursist dat willen. En natuurlijk vinden de live sessies daar plaats.

06.

Waar vind ik alle lesstof?

De lesstof wordt geupload op een online leeromgeving waar jij op kan inloggen. 6 weken lang komt er elke week nieuwe lesstof online. Ook na de 6 weken kan je alle lesstof hier terug vinden. En wat ook leuk is: wordt de cursus later geüpdate dan krijg jij ook de nieuwe lesstof tot je beschikking!