23 oktober 2019

In stijl op de foto: Femke

Portretsessies

Helemaal voor zichzelf op de foto. Dat deed Femke eerder dit jaar. Femke kende ik al een beetje doordat ze ook fotograaf is. Dus toen ze bij mij een shoot kwam boeken vond ik dat natuurlijk extra leuk! Femke wilde dit helemaal voor zichzelf doen, voor haar eigen zelfbeeld. Ze vond dat ze dit verdiende... en dat vond ik ook!

Na jaren geworsteld te hebben met haar zelfbeeld wilde ze de stap maken: ik ben mooi en ik mag gezien worden. En zodoende kwam ze bij mij op de studio langs om zichzelf te laten vastleggen! Zo tof!

Ze straalde echt tijdens de shoot. Dit was helemaal haar ding. Zo bijzonder om te zien hoe iemand zich ineens omgetoverd bevind tot een waar model. En wat deed ze het fantastisch. Ik had verschillende jurken klaargelegd voor haar om aan te doen en ze stonden haar allemaal even mooi. Het resultaat is een hele mooie diverse shoot met zowel beelden met lichte en luchtige portretten en een wat donkerder en schilderachtig portreten. Ik vind die afwisseling altijd heerlijk!

Femke was super blij met het resultaat en ging met een prachtige foliobox naar huis. Ze had genoten!

Femke:

“Wat was dit een gave ervaring!
Normaal sta ik liever achter de lens, maar het leek mij heel gaaf om een keer voor de lens te staan. Heel leuk dat ik mocht kiezen welke jurken ik mooi vond. Ook was er gelijk een warme sfeer toen ik binnen kwam van zowel Bertina als Jacqueline, en omdat de dames zo goed op elkaar zijn afgestemd vond ik dat persoonlijk heel prettig werken! Bertina kijkt goed naar wat er bij jou past en speelt daar goed op in en ik ben dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Ik zou het zo weer doen!”

ADD A COMMENT