Een fotoshoot

HELEMAAL OP MAAT

Silver Linings, de fotostudio gericht op het fotograferen van vrouwen. Vrouwen van alle leeftijden, met allerlei achtergronden en in verschillende fases van hun leven.

Silver Linings is een Engels gezegde. "Every cloud has a silver lining." Een straaltje optimisme. Wij vrouwen kunnen behoorlijk zelfkritisch zijn. We zouden eigenlijk veel meer naar onze zilveren randjes moeten kijken. Het maakt niet uit welke maat je hebt, wat voor kleur je haar is, hoe je in je vel zit; we hebben allemaal iets moois te brengen in de wereld. Ons statement, groot of klein. Ons mooie zilveren randje.

Door middel van portretfotografie wil ik vrouwen bewust maken van hun eigen schoonheid. Het gaat daarbij niet alleen over het uiterlijk, maar ook over het innerlijk. Deze shoot is ontworpen om jou niet alleen mooie foto's te geven, maar een echte beleving helemaal voor jezelf, je moeder, je zus, je beste vriendin... oftewel voor elke vrouw. En ja, mannen zijn ook zeker welkom!

Mijn team en ik geven jou een bijzondere ervaring, een dag vol “me-time”. Met tastbare herinneringen aan jouw dag in de vorm van prachtige en waardevolle foto’s. Om te laten zien aan je geliefden, voor later, of om zelf af en toe even bij stil te staan en te denken: “Hmm, ik mag er eigenlijk best wezen…” ;-)

Ik hoop je te mogen ontmoeten!

Bekijk hieronder de werkwijze van de verschillende soorten shoots!

Latest

Reviews

Wat was dit een gave ervaring!
Normaal sta ik liever achter de lens, maar het leek mij heel gaaf om een keer voor de lens te staan. Heel leuk dat ik mocht kiezen welke jurken ik mooi vond.
Ook was er gelijk een warme sfeer toen ik binnen kwam van zowel Bertina als Jacqueline en omdat de dames zo goed op elkaar zijn afgestemd vond ik dat persoonlijk heel prettig werken! Bertina kijkt goed naar wat er bij jou past en speelt daar goed op in. Ik ben dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Ik zou het zo weer doen!

Femke

Ontzettend bedankt voor de foto's.
Ik ben (we zijn) er ontzettend blij mee en dankbaar voor.
Geweldig hoe je ons hebt weten 'te vangen' in beeld.
Dank voor je tijd, je warme welkom en voor het
prachtige resultaat!

Judith, Ineke & Paulien

Mijn moeder en ik hebben een fotoshoot gehad bij Silver Linings. Ten eerste voelden we ons bij binnenkomst al van harte welkom door de lieve Bertina. Ze stelde ons gerust, er hing een ontspannen sfeer en we kregen een lekker kopje thee. Het was zo gezellig! Bertina probeerde allerlei verschillende posities, hoeken en technieken om de beste foto’s te maken. Ze heeft echt onze persoonlijkheid op de foto weten te zetten. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze weet het unieke van ieder individu naar boven te halen en te fotograferen! De foto’s zijn schitterend geworden en die gaan wij dan ook voor altijd houden.

Renate