21 mei 2020

Licht aan de horizon

Behind The Scenes Fine Art Portrait

Laat ik even eerlijk zijn. Ik heb het de afgelopen tijd echt even heel moeilijk gehad. Met mezelf, mijn business en relaties. Als je ineens stilgezet wordt komt ineen alle shit naar voren. Herkenbaar? Het is moeilijk voor iedereen waar we nu in zitten en ik was daar niet op uitgezonderd. Ik had echt tijd nodig om te reflecteren, te adapteren en weer verder te kunnen kijken. Maar het was net alsof van de week een ommeslag is gemaakt. Van de week ging ik op weg naar Zeeland. Nieuwlandkerkje... echt een innieminie dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Lieke had daar een huisje gescoord en ik mocht mee. Wat een feest! Ik heb Lieke een aantal jaar terug leren kennen op een workshop. Daarna hebben we elkaar af en aan eens gezien en contact gehouden. Soms even bellen, soms even appen. We wilden altijd nog eens afspreken, maar dat liep altijd in het water. Maar nu was het zover: een paar daagjes samen creëren, bier drinken en gewoon gezellig samen zijn. Wat een verademing om er even uit te zijn en met iemand te praten. Dan merk je pas hoe eenzaam je bent geweest de afgelopen tijd. Begrijp me niet verkeerd, ik houdt van mijn man. Maar jemig, wat kan je elkaar zat zijn als je constant samen bent. :') We waren er maar twee dagen en hebben ook lekker gelummeld. Het was echt een feestje om wat nieuwe creatieve dingen te doen. Zo gingen we een avondje schieten op het strand en heb ik Lieke ook een paar keer kunnen vastleggen. Zo maakte ik een Fine Art beeld op het strand en een soort "filmstill" in de keuken van ons huisje. Dat laatste was voor mij heel erg nieuw... ik had dit nog nooit geprobeerd, maar wilde het al heel lang. S'avonds heb ik toen mijn flitser buiten het raam gezet en heb ik naar binnen gefotografeerd. Het lijkt net daglicht, maar het is dus 100%flits. Was so gaaf om eens te proberen! Ik ga dat zeker te weten vaker doen. Het licht in Zeeland is fantastisch. Het is daar écht anders. Dat wist ik al van de paar bruiloften die ik daar heb mogen doen. Maar nu was het weer zo magisch. Ik ben echt heel erg verliefd geworden. Was zelfs al naar huisjes aan het kijken op Funda haha. Zag het helemaal zitten. Maar goed, ik begreep ook wel dat dat misschien een beetje rigoureus zou zijn. Maar uitsluiten doe ik het niet. ;) Aangezien beelden luider spreken dan woorden deel ik hier een aantal foto's die ik heb mogen maken van de week. Zowel foto's van onze "shoots" Als sfeerbeelden van ons bezoekje aan Zeeland. Enjoy!
Het licht in Zeeland is magisch.
Dit beeld maakte ik van Lieke op het strand. Ik noem het “Woman on the beach”.
S’avonds stopte ik Lieke in mijn Dior nachtjapon. Een vrouw die in gedachte haar ontbijt maakt.

De keuken was in ons huisje van Cocoonhuisjes.nl.

p.s. alle sfeerbeelden hieronder zijn bewerkt met mijn nieuwe lightroom presets die binnenkort op de shop te verkrijgen zijn!


ADD A COMMENT