Motherhood Session

Jij en je kindje

Vier je moederschap...

jouw reis als mama

Moeder zijn. Wat bijzonder! Een leven in jou. Zo iets heiligs, dat we het nog altijd een wonder noemen. Tijdens de Motherhood Session gaat het om jouw band met je kindje. Of dat nou is tijdens je zwangerschap óf daarna.

De Motherhood Sessions zijn ontworpen om jou een blijvende en hele bijzondere herinnering te geven. Hier gaat het niet alleen om een "portretfoto". Dit zijn unieke Fine Art beelden die de "feeling" hebben van een schilderij. Het gaat dan ook niet om kwantiteit, maar kwaliteit. Echt iets unieks wat jou en je kindje jullie hele leven bij zal blijven. Want hoe bijzonder als jouw zoon of dochter later dit beeld kan terug bekijken.

In overleg met jou maak ik een concept. Kleding, visagie, haar en setting worden allemaal voor je verzorgt. Ook kijken we wat een passende werkwijze is voor je kindje, mocht die er al bij zijn. Dit is een ervaring voor het leven.

WERKWIJZE

01

FOTO'S OP MAAT GEMAAKT

CONSULT

Tijdens het consult gaan we in gesprek over je shoot. Ik bespreek met jouw het één en ander over wie je bent en hoe jij moederschap ziet en voelt. Daarnaast ga ik het met je hebben over bijvoorbeeld styling en kleuren. Wat vind je mooi? Houdt je meer van een lichte stijl of meer wat donkerder? Aan de hand van ons gesprek maak ik een moodboard en concept.

02

EEN FINE ART

FOTOSHOOT

De dag van de shoot breekt aan en je bent welkom bij mij in mijn studio. Voorafgaand krijg je lekker een kopje koffie of thee en bespreken we nog de laatste dingetjes. Ik leg kort uit hoe ik te werk ga en we bespreken met de visagiste welke look het beste bij jou en de shoot past. Je gaat vervolgens in de haar & make-up en krijgt wat lekkers. De setting maak ik klaar en wanneer jij en/of je kindje er ook klaar voor zijn gaan we aan de slag. We doen verschillende poses en ik kijk naar lichtgebruik. Mocht het nodig zijn voor je kindje nemen we even pauze. Het doel is altijd om de shoot binnen een uur af te ronden zodat het behapbaar blijft voor jou en je kindje.

03

FOTO'S VOOR

EEN LEVEN LANG

Na de shoot ga ik aan de slag met je foto's en maak ik een kleine selectie foto's. Er worden in het totaal een stuk of 5 foto's voor bewerkt, dit houdt in dat ik alvast een indruk laat zien van hoe de foto er uiteindelijk uit gaat zien. Deze krijg je alvast te zien. Vervolgens kijk je zelf welke foto's je uitgewerkt wilt zien. Je kan kiezen voor één of meerdere. Dat laat ik helemaal bij jou. Elke gekozen foto wordt tot in de puntjes bewerkt en krijgt een schilderachtige look. Wanneer de foto's klaar zijn worden ze besteld op Fine Art papier en kan je ze komen ophalen of worden ze opgestuurd. Dit zijn echt beelden voor een leven lang. Iets wat je wilt ophangen en op terug wilt kijken.

Wil je ook graag een Motherhood Session?

De liefde voor je kindje vastgelegd.

Wil je meer weten over een Motherhood Session en de mogelijkheden?