Mother's Day 2021

8 mei

Mother's Day 2020

SAMEN OP DE FOTO

MET JE MOEDER, ZUS ÓF VRIENDIN

Misschien ken je het wel. Je wilt best een keertje samen op de foto. Maar ja, het komt er nooit van. En wanneer heb je nou je haar & make-up zo mooi gedaan en extra mooie kleding aan? Bijna nooit toch? Nu hebben jullie de kans om een heerlijk dagje samen te genieten. Samen lekker gepamperd en op de foto!

Heerlijk sprankelend

op de foto

Je komt samen met een vriendin, zus of moeder en worden allebei lekker in de watten gelegd. Lekker kopje thee of koffie, wat lekkers en lekker kletsen! Heerlijk toch?

Praktisch

Wat gaan we doen?

Elke plek bestaat uit ongeveer 3 uur (in het geval van 2 personen). Waarbij er iemand in de haar & de make-up gaat en vervolgens op de foto gaat wanneer de ander in de haar & make-up gaat. Nadat de andere persoon klaar is mag zij op de foto! Indien jullie uit één huishouden komen mogen jullie ook nog samen op de foto.

Prachtige foto's

om uit te kiezen

In de week na de shoot krijgen jullie de foto's op een online gallerie te zien met watermerk. Daar kunnen jullie de foto's uitzoeken die jullie willen hebben. Één portret is sowieso inclusief!

Waarom een Mother's Day?

Wat is het idee?

Onze tijd hier samen is kostbaar en familie is ZO ontzettend belangrijk. Toen mijn vader een hart infarct kreeg in 2018 begon het bij mij pas echt te landen hoe belangrijk het was om samen met hem foto’s te hebben. Zodra hij weer beter was hadden we het dan ook heel snel gepland. Toen bedacht ik me dat ik ook anderen samen op de foto wilden portretteren. Een band die uniek is en intiem. Ook samen met mijn moeder maakte ik een aantal foto’s. Het was zo heerlijk om even samen de tijd te nemen voor elkaar en een blijvende herinnering te hebben. Dit wilde ik ook aan andere vrouwen geven. Want hoe leuk is het niet om met je mama lekker gepamperd te worden en samen helemaal “glam” op de foto te gaan. Zo kwam het idee om Mother’s Day te plannen!

INFORMATION

Praktische
Informatie

BASIS STUDIOFOTOGRAFIE

8 mei 2021
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe datum? Schrijf je dan onderaan de website in voor de nieuwsbrief.
incl. haar & make-up
incl. één digitaal portret
€225,- per persoon (vanaf 2 personen te boeken)

Aanmelden Mother’s Day

Belangrijk:

Omwille van de coronaregels geld er tijdens de dag een coronaprotocol. Mensen vanuit hetzelfde huishouden mogen wel bij elkaar op de foto. Wonen jullie los van elkaar? Dan mag je wel samen komen, maar niet met elkaar op beeld.

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Wat moet ik meenemen?

Kleding is uiteraard belangrijk. Hierover krijg je nog advies en je mag van te voren ook items uitzoeken vanuit mijn online kleding archief (daarover krijg je informatie als je boekt). Verder zou het fijn zijn als je wat sieraden meeneemt (ook al hebben we hier ook zat) en mooie schoenen. Zoals pumps e.d. Je hebt kan max. 2x van kleding wisselen.

02.

Wat kan ik verwachten qua stijl achtergrond?

Ik weet dat ik verschillende dingen aanbied in mijn portfolio en dat jij graag wilt weten wat je kan verwachten. In principe werken we met één setting per shoot. Ook puur vanwege de tijd. Je heb de keuze die dag voor een lichte of een donkere achtergrond.

03.

Corona Protocol

I.v.m. de corona maatregelen zal er tijdens de dag een protocol van kracht zijn. Het is belangrijk dat je weet dat ik geen mensen samen mag fotograferen uit verschillende huishoudens (bij elkaar dus). Wel mag ik jullie los vastleggen. Mochten jullie nog bij elkaar in wonen dan kan het natuurlijk wel!

04.

Wat moet ik nog meer weten?

De Mother's Day is echt voor mensen die al een lange tijd een mooie foto van zichzelf willen of met een vriendin, zus of met moeder op de foto willen. Je krijgt achteraf één digitaal beeld inclusief. Andere beelden zijn bij te bestellen voor €125,- per beeld. Dit beeld krijg je digitaal. Wil je hem geprint krijgen dan zijn daar ook zeker opties voor! Tijdens de shootdag zelf kan het soms zijn dat er al een nieuwe groep mensen komt terwijl je zelf nog op de foto gaat. We proberen het zo makkelijk mogelijk langs elkaar heen te laten lopen, maar het kan dus zijn dat mensen er wat eerder zijn dan jou shoot is afgelopen zodat ze alvast in de make-up kunnen.

05.

Waar is de shoot?

De shoot zal plaatsvinden in Putten. Na aanmelding en betaling krijg je informatie met het precieze adres.

OVER DE MENTOR

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een workshop overweegt! Ik geef al sinds 2014 workshops en coachings aan voornamelijk fotografen. Meer dan 200 cursisten gingen je voor! Wat ik veelal terug hoor van mijn cursisten is dat ze enthousiast zijn over hoe open en eerlijk ik mijn workshops geef. Ik doe niet geheimzinnig over mijn werkwijze en geloof oprecht dat ik er als mentor ben om jou de beste informatie te geven. Je bent meer dan welkom in mijn mooie studio!

OVER BERTINA

Open
Enthousiast
Authentiek
Oplossingsgericht

Willen jullie ook samen op de foto?

Boek nu of vraag meer informatie aan.