22 april 2019

Nathalie – een verhaal van omarming

Fine Art

Één van de shoots die me het meest is bijgebleven van vorig jaar is toch wel de shoot met Nathalie.

We hadden al eens samengewerkt en ik voelde me zo vereerd toen ze mij vroeg haar te fotograferen. Ze wilde dit zichzelf cadeau doen. Na een moeilijke periode wilde zij zichzelf in een ander licht zien en zetten. Zichzelf eren en omarmen.

De shoot zelf was heerlijk ontspannen met een leuk team. Nathalie heeft een vintage bruidswinkel genaamd Nama Nama Vintage en had zelf zoveel mooie kleding om te gebruiken tijdens de shoot. We werkten samen met videografe Lize Prins van Chapter 20 Film en haar & make-up artist Ilona Smit.

Ik vond het onwijs bijzonder om Nathalie in al haar kwetsbaarheid te mogen fotograferen. Het was duidelijk dat ze zelf ook geëmotioneerd was tijdens de shoot.

Toen ik Nathalie haar foto's presenteerde viel er ook een traan. Ze was onder de indruk, van de shoot, maar ook van zichzelf. Zo'n mooie kwetsbare en authentieke vrouw!ADD A COMMENT