28 juni 2017

Opdracht voor Doorbrekers Diamonds

Before & After Portrait

Twee weken terug kreeg ik een ontzettend leuk telefoontje. Een kerk, Doorbrekers, in onze omgeving was op zoek naar een shoot voor hun aankomende vrouwenconferentie.  Hun visie voor de shoot sloot naadloos aan bij mijn visie en al snel besloten we samen te werken aan dit project. Het zou om 3 vrouwen van verschillende leeftijden gaan. Ik werd natuurlijk meteen enthousiast!

Het tijdsbestek was erg kort en daardoor zeer uitdagend. Ik kan je zeggen: 3 verschillende looks binnen 1 concept, een goede planning maken en de perfecte outfits vinden binnen 5 dagen is een missie op zich. Maar samen gingen we er helemaal voor. Ik ging aan de slag met de moodboards voor de betreffende vrouwen en ben aardig wat winkels off- en online in geweest. Na een paar dagen had ik alle looks in huis en zelfs back-ups. Elke vrouw weet dat wat de ene vrouw staat de andere niet hoeft te complimenteren. Ik wilde dat al deze vrouwen helemaal tot hun recht zouden komen.

Vorige week woensdag gingen we met het Doorbrekers team aan de slag. Jacqueline Walet verzorgde het haar & make-up. Wat ze prachtig deed aansluitend bij de concepten! Alles werd gefilmd. Het is altijd een voorrecht om te zien wat een shoot met vrouwen doet en hoe ze reageren op hun foto's. René (vrouw in de zwarte broek) kwam naar beneden als een echte Femme Fatale. Ze was meteen in haar element en dat kon je zien op de foto's. Poseren was voor haar geen enkel probleem. Lisanne (vrouw in de blauwe jurk) had wat te verduren met ons. We hadden voor haar verschillende outfits, maar elke outfit stond haar prachtig. Met haar prachtige ogen was ze werkelijk een plaatje. Henriette (in het goud) was echt een glamourlady. Ze stond er prachtig op. Ik zie haar uitstraling echt terug in de foto's: een warme dame met een gouden hart.

De samenwerking was werkelijk fantastisch. Ik was helemaal in mijn element en het was ook echt een voorrecht om zondagavond de lancering voor de conferentie live mee te maken. Ik kan mijn gevoel niet omschrijven bij alle gillende dames toen het filmpje werd getoond op het grote scherm. Daarnaast stonden in de gang prachtige grote banners en werden flyers met mijn foto's uitgedeeld. Het was voor mij de ultieme beloning.

Hieronder de before & afters en uiteraard het filmpje dat door Doorbrekers is gemaakt!(Laatse foto gemaakt door de getalenteerde Roos Paauwe.)

ADD A COMMENT

Wat ontzettend tof gedaan! Helemaal zoals ze zijn, maar toch anders. Mijn complimenten! 

Thanks Liselore! 😃