Beyond Photography

Start: september 2024

Tijdens mijn één-op-één coachings viel het me op dat mijn studenten altijd dezelfde vragen hadden. Hoe start ik mijn marketing? Hoe bepaal ik mijn prijzen? Hoe doe ik mijn editing juist en ontwikkel ik mijzelf verder als fotograaf? Hoe kan ik mijn planning op orde krijgen. En daarbij lopen studenten altijd wel tegen een aantal blokkades aan die te maken hebben met mindset en mentale gezondheid. Een creatieveling zijn is niet altijd even makkelijk!

In dit traject komt jarenlange observatie en lesgeven samen. Hier heb ik alles samengebracht wat fotografen zal helpen om hun bedrijf stevig op de rit te krijgen en een duidelijke visie en planning te vormen voor de komende tijd en de toekomst! Dit is de basis die je moet hebben!

Dit cursustraject start in september 2024 en biedt een geweldige kans om jouw creatieve en zakelijke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wil je alle ins-en-outs weten van het traject? Schrijf je dan in voor de updates en ontvang de uitgebreide brochure en de updates!