Gratis E-book
"Aan de slag met je Camera!"

Ga aan de slag met de camera

Download nu het E-book

Je hebt een camera gekocht óf bent dit van plan. Helemaal leuk! Maar al die knopjes op de achterkant doen je hoofd een beetje tollen. In dit e-book help ik je aan de slag te gaan met jouw camera en geef ik je lessen en tips mee voor de mooiste foto's.

In dit e-book vind je de volgende dingen:

 • tips over lenzen en wat kan je met jouw lens?
 • hoe haal je jouw camera van de automatische stand!
 • hoe kan je daglicht fijn gebruiken voor jouw foto en waar let je op
 • wat is belangrijk om te weten als je op den duur je foto's wil gaan bewerken
 • wat zijn nou diafragma, sluitertijd en ISO?
 • Fotograferen is werkelijk heerlijk! Het is niet voor niks dat ik er zelf zo verslaafd aan ben. Foto's van je familie, kinderen, de natuur, je huisdier, op vakantie, voor je webwinkel of instagram. Je kan het zo gek niet bedenken en overal kan je wel beeld van maken. Download het e-book nu en maak je eerste stappen om jouw camera beter te begrijpen!

  Fotografie heeft mijn leven compleet veranderd! Als tiener was ik altijd al actief met mijn camera bezig. Maar toen ik in 2011 opnieuw aan de slag ging met fotograferen kwam er een hele andere creatieve outlet mijn leven binnenwaaien. Al snel fotografeerde ik van alles: natuur, vrienden, familie en op den duur kreeg ik zelfs klanten. Ik vond het werkelijk fantastisch!

  Nu leef ik mijn droom als full-time fotograaf en ik deel graag al mijn kennis met de mensen om mij heen. Ik hoop dat mijn overgedragen kennis ook hun leven mag verrijken met nieuwe creativiteit.

  Of je nu als hobbyist aan de slag wilt of je wilt wellicht ooit je werk ervan maken. Fotograferen is heerlijk! Begin vandaag nog met fotograferen met het e-book "Aan de slag met je camera!"

  Download hem nu hieronder!

  Ga aan de slag met de camera

  Download nu het E-book