Gratis videoles + e-book

KRIJG DIRECT TOEGANG

Aan de slag met studiofotografie. Waar begin je in hemelsnaam!? Want het flitsen zelf lijkt je al heel intimiderend... maar welke flitser heb je überhaupt nodig? Waar let je op? Wat werkt voor JOU!? Je hebt al wel wat YouTube filmpjes bekeken en jezelf wellicht ingelezen, maar je blijft het uitstellen. Want naast het feit dat je wellicht wel de juiste flitser kan kopen, weet je eigenlijk ook nog niet zo goed wat je er daarna mee moet.

Herkenbaar! Ik deed meer dan een jaar onderzoek naar welke flitser ik nu eigenlijk wilde... twijfelkont die ik bent deed ik er gewoon lang over. Om vervolgens de hele set nog een jaar in de kast te laten liggen, want ik vond het veel te technisch allemaal. Maar gelukkig valt het echt reuze mee!

In mijn cursus "Studiofotografie voor beginners" leer ik je er alles over. Maar first things first... eerst moet jij überhaupt weten welke flitsers voor jou interessant zijn. Daarom heb ik voor jou een module uit de cursus gratis openbaar gemaakt en daarbij kan je een e-book downloaden met meer informatie. Zo weet jij waar je op moet letten wanneer je een flitser gaat kopen en je eerste stappen maakt binnen de studiofotografie!

Veel plezier!