Gratis webinar "Studioportret met daglicht"

Deze webinar is voor zowel professionele als beginnende fotografen die aan de slag willen met studiofotografie maar niet direct de middelen (lijken te) hebben om dat gelijk te doen. Denk aan flitsers of een studio locatie... het ding is, je hebt die middelen ook niet nodig!

Deze webinar is voor:

 • fotografen die aan de slag willen met studiofotografie
 • fotografen die hun portretten naar een next-level willen tillen
 • mensen die met weinig middelen groot resultaat willen boeken
 • beginners en professionals
 • mensen zonder studio
 • diegene die geen budget hebben voor dure apparatuur
 • fotografen die van simpele technieken houden
 • de perfectionisten die maar blijven plakken omdat het "toch niet gaat lukken"

Deze masterclass is NIET voor jou als:

 • niet graag out-of-the-box denkt
 • alleen met flitslicht wilt werken
 • je alleen houdt van techniek en niks geeft om intuïtief werken

Hoi ik ben Bertina!

Altijd al prachtige studioportretten willen maken? Maar begin je er maar niet aan omdat je geen studio hebt? Óf omdat je flitsers intimiderend vind? Laat me je dan helpen!

Ik begon in 2015 voor het eerst met studioportretten vanuit mijn huis. Er ging een wereld voor me open wat ik allemaal kon doen met enkel één raam en een beetje creativiteit. Ik had nog helemaal geen mega dure camera en kon eigenlijk al heel erg veel!

Graag help ik jou op weg bij het maken van prachtige studio portretten vanuit je huis, kantoor, slaapkamer of andere ruimte met daglicht. Tijdens deze webinar leg ik jou uit hoe je naar licht kan kijken en waar je op kan letten wanneer je aan de slag gaat. Met simpele tips kan jij ook beginnen!

Meld je nu aan!