Gratis Webinar "Portretten maken vanuit je huis"

22 juni 2021

Altijd al prachtige studioportretten willen maken? Maar begin je er maar niet aan omdat je geen studio hebt... en ook geen geld voor dure flitsers. Laat me je dan helpen!

Ik begon in 2015 voor het eerst met studioportretten vanuit mijn huis. Er ging een wereld voor me open wat ik allemaal kon doen met enkel één raam en een beetje creativiteit. Ik had nog helemaal geen mega dure camera en kon eigenlijk al heel erg veel!

Graag help ik jou op weg bij het maken van prachtige studio portretten vanuit je huis. Tijdens deze webinar leg ik jou uit hoe je naar licht kan kijken en waar je op kan letten wanneer je aan de slag gaat. Met simpele tips kan jij ook beginnen!

Wanneer: 22 juni om 19:30 uur!

Meld je nu aan!

Schrijf je in voor de webinar!