28 oktober 2023

28 oktober 2023

Tijdens de Painterly Portrait Day krijg je maar liefst

€100,- korting

(€250,- i.p.v. €350,-)

op de fotoshoot en ook nog eens

een waardebon

t.w.v. €50,-

om te besteden aan prints.

Sign me up!

Painterly Portrait Day

FOTO'S VOOR EEN LEVEN LANG

UNIEKE PORTRETTEN VOOR AAN DE MUUR

Een uniek portret. Dat wil je wellicht al een tijdje. Van jezelf, je kind, samen met je partner. Iets wat prachtig aan de muur kan en wat van hoogwaardige kwaliteit is. Tijdens de Painterly Portrait Day gaan we net een stapje verder dan normaal. We maken een waar kunstwerk voor je en geven je achteraf meerdere opties om uit te kiezen. Jacqueline doet je haar en make-up en samen kijken we welke setjes kleding je mee hebt genomen, ook mag je in het kledingarchief snuffelen. Achteraf krijg je alle foto’s te zien op een online gallerie waar je jouw favorieten kan uitzoeken om te laten printen. Je krijgt tijdens de Painterly Portrait Day €50,- shop tegoed m.b.t. prints! Al met al wordt het een bijzondere en unieke dag!

Waarom

op de foto?

Je denkt er wellicht niet vaak over na. Maar foto's zijn van onschatbare waarde. Ze laten ons zien in een bepaald seizen van ons leven. Het is iets om later op terug te kijken en herinneringen over te laten gaan. Het is iets om je leven te vieren, of dat van een ander. En het is iets waar ook anderen later op terugkijken. In dat moment: wie was je? Waar stond je? Welke fase van je leven bevond je jezelf in? Een bijzonder moment!

Praktisch

Wat gaan we doen?

Voorafgaande de shootdag krijg je advies over kleding en voorbereidingen. Tijdens de dag zelf ga je eerst in de haar en make-up. Dit duurt zo'n 45 minuten. Ook krijg je de mogelijkheid om ons huidige kledingarchief te bekijken en mag je een kledingstuk uitzoeken. Dan kan je kiezen of je je eigen kleding draagt of iets van ons. Shoots duren 30 minuten per persoon. Kom je met zijn twee dan hebben jullie samen dus een uur shooten!

Alleen de foto's

die jij het mooist vind

In de week na de shoot krijg je de foto's op een online gallerie te zien met watermerk. Daar kan je jouw foto's uitzoeken. Je ontvangt sowieso één lage resolutie beeld volledig bewerkt in de Painterly Portrait stijl. Deze zijn perfect voor op social media! Wil je liever iets voor aan de muur? Dan kan je uiteraard altijd een Fine Art print bij bestellen. Je ontvangt tijdens de shootdag een tegoed van €50,- t.b.v. prints!

Sign me up!

Sign me up!

INFORMATION

Praktische
Informatie

PAINTERLY PORTRAIT DAY

30 minuten shoot
incl. haar & make-up
donkere of lichte set-up
incl. 1 lage resolutie beeld met hoogwaardige Painterly Portrait bewerking
waardebon t.w.v. €50,- t.b.v. Fine Art prints
mogelijkheid tot bijbestellen
€250,- p.p.

Aanmelden

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Wat moet ik meenemen?

Allereerst is het belangrijk dat je een aantal setjes kleding meeneemt. Het zou ook fijn zijn als je wat sieraden meeneemt en mooie schoenen. Bij de bevestigingsmail krijg je ook nog wat tips over kleding.

02.

Wat moet ik nog meer weten?

De Painterly Portrait Day is echt voor mensen die al een lange tijd een mooie foto van zichzelf of hun geliefde(n) willen. De beelden worden hoogwaardig bewerkt en bij de shoot zit één lage resolutie beeld inclusief. Deze is perfect om online te delen! Wil je een print dan kan dat altijd. Bij elke print zit ook een lage resolutie beeld. Elke print komt met een certificaat van echtheid. Bijzondere beelden voor een leven lang!

03.

Kan ik ook alleen digitaal extra bestellen?

Alle foto's worden hoogwaardig bewerkt. Deze beelden zijn dan ook echt pareltjes voor aan de muur. Daarom verkopen we de foto's los enkel afgedrukt. Bij de shoot zit wel als extra één beeld in webformaat om online te gebruiken als extra service. Bij de print zit ook altijd een lage resolutie beeld om online te delen!

04.

Waar is de shoot?

De shoot zal plaatsvinden in Putten. Na aanmelding en betaling krijg je informatie met het precieze adres.

VRAGEN?

Neem contact met mij op!

Heb je nog vragen? Wil je bijvoorbeeld liever een op maat gemaakte shoot? Laat het me weten, we kunnen altijd overleggen over jouw specifieke wensen.

OVER DE MENTOR

Hi! Ik ben Bertina Bartlett. Wat leuk dat je een shoot overweegt! Sinds 2012 fotografeer ik portretten en ben ik bevlogen met mijn werk en de personen die ik fotografeer. Silver Linings staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Samen met mijn team van visagisten maken we de mooiste beelden! Je bent meer dan welkom in mijn mooie studio!

OVER BERTINA

Open
Enthousiast
Authentiek
Oplossingsgericht