Painterly Portrait Workshop

PAINTERLY PORTRAIT WORKSHOP

30 september 2023
Ben jij erbij?

EERSTE PAINTERLY WORKSHOP

9:30 - 18:00 uur
Putten, Veluwe
Hieronder meer informatie!

Meld je aan!


Hey!

Er is weer een nieuwe datum ingepland voor de Painterly Portrait Workshop!

Datum: 30 september 2023
Tijd: 9:30 – (+-)18:00

Wat gaan we doen:

Tijdens deze workshop leer je hoe je een schilderachtig beeld kan creëren d.m.v. de juiste belichting en Photoshop. In de ochtend leg ik het één en ander uit over lichtgebruik. Daarbij gaan we ook fotograferen. We werken met flitslicht, maar ik geef ook tips over het werken met natuurlicht. We werken uiteraard met een mooi model en bijpassende kleding. De foto’s mag je gebruiken in je portfolio en op social media.

De lunch wordt verzorgd en na de lunch gaan we aan de slag met Lightroom en Photoshop. Lightroom wordt kort belicht, daar de meeste mensen daar altijd al het één en ander van weten. Dus ik ga kort even de workflow door die ik hanteer en we werken vanuit een aantal presets die ik ontwikkeld heb.

Daarna gaan we door in Photoshop. Daar leer ik je hoe je storende elementen weghaalt, je huid kan editen, hoe je licht visueel kan versterken, hoe je een digitale achtergrond verwerkt, kleuren verandert en aanpast en hoe je uiteindelijk natuurlijk die schilderachtige stijl krijgt. Daarnaast kunnen jullie op de studio wat van mijn prints bekijken en vragen stellen.

Je hebt wel al ervaring in Lightroom nodig en het liefst basis ervaring in Photoshop. Heb je dat laatste niet, dan kan ik je een aantal online lessen sturen die je voorafgaande even kan doen om te oefenen. Je hoeft echt niet volleert te zijn, maar een beetje weten waar je tools zijn is wel fijn. Je hoeft ook geen ervaring te hebben met flitsen, daar leg ik wat over uit en je krijgt ook nog een sheet met informatie over het instellen van je licht om later terug te lezen. Het editing gedeelte wordt opgenomen zodat je het thuis nogmaals kan bekijken.

De kosten voor de workshop zijn €450,- excl. btw. Dit is inclusief lunch.

Wil je erbij zijn? Dan kan je je hieronder aanmelden. Heb je nog meer vragen? Stuur me dan een mailtje op info@studiosilverlinings.com!