Painterly Portraits

Prachtige portretten voor aan de muur

Unieke portretten voor aan de muur. Misschien van jezelf, je kids, samen met je man, met je pasgeboren kindje… het kan allemaal. Deze beelden zijn uniek en vallen onder mijn “legacy” producten. Deze foto’s kijk je een heel leven op terug. Met een knipoog naar de oude meesters en een hint naar onze huidige tijd. Lees hieronder meer.

Portretten die een

leven lang meegaan;
uniek, kwalitatief en bijzonder.

Je bent op zoek naar iets voor aan de muur. Stiekem denk je al een tijdje over een shoot, maar echt vinden kan je het niet. Een shoot met een witte achtergrond, wit t-shirt en spijkerbroek zie je niet zitten. Je wilt iets luxe, een ervaring, iets unieks.

Jij houdt van...

Painterly Portraits

unieke portretten voor aan de muur

Boek nu vanaf €295,-

Ervaringen en

reviews

Wat was dit een gave ervaring!
Normaal sta ik liever achter de lens, maar het leek mij heel gaaf om een keer voor de lens te staan. Heel leuk dat ik mocht kiezen welke jurken ik mooi vond.
Ook was er gelijk een warme sfeer toen ik binnen kwam van zowel Bertina als Jacqueline, en omdat de dames zo goed op elkaar zijn afgestemd vond ik dat persoonlijk heel prettig werken! Bertina kijkt goed naar wat er bij jou past en speelt daar goed op in en ik ben dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Ik zou het zo weer doen!

Femke

Ontzettend bedankt voor de foto's.
Ik ben (we zijn) er ontzettend blij mee en dankbaar voor.
Geweldig hoe je ons hebt weten 'te vangen' in beeld.
Dank voor je tijd, je warme welkom en voor het
prachtige resultaat!

Judith, Ineke & Paulien

Wat ik zo bijzonder vind aan Bertina en haar foto's is dat ze persoonlijk enorm betrokken is. Dit zie je terug in de foto’s. Eerlijke portretten die meer zeggen. Je kan iemands ziel zien, ze laat je zijn wie je bent en je voelt je na de shoot de beste versie van jezelf. Daarnaast is haar creatieve geest en haar grote talent een genot om mee te werken.

Miriam

Mijn moeder en ik hebben een fotoshoot gehad bij Silver Linings. Ten eerste voelden we ons bij binnenkomst al van harte welkom door de lieve Bertina. Ze stelde ons gerust, er hing een ontspannen sfeer en we kregen een lekker kopje thee. Het was zo gezellig! Bertina probeerde allerlei verschillende posities, hoeken en technieken om de beste foto’s te maken. Ze heeft echt onze persoonlijkheid op de foto weten te zetten. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze weet het unieke van ieder individu naar boven te halen en te fotograferen! De foto’s zijn schitterend geworden en die gaan wij dan ook voor altijd houden.

Anita & Renate

Painterly Portraits

unieke portretten voor aan de muur

Boek nu vanaf €295,-

HET AANBOD

FOTOSESSIE

€295,-

|

Telefonisch Consult
Moodboard
Toegang tot kleding archief
Haar & visagie
Tot 2,5 uur fotografie
3 kledingwissels
Verschillende looks

PRINTS

VANAF €275,-

|

Inclusief Fine Art Bewerking
Prachtige Hoogwaardige Fine Art Print
in Passe-Partout
Meerdere afmetingen mogelijk

FOTOPRODUCTEN

PRIJS OP AANVRAAG

|

Folio Boxen
Fine Art Prints
Baklijsten
En nog veel meer
Allemaal afgestemd op jouw wensen

Meer informatie

Neem contact op

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Waar vindt de shoot plaats?

Ik heb een studio in Putten, daar wordt je hartelijk ontvangen door mij en mijn visagiste! Je krijgt hier ook altijd wat lekkers en een kopje koffie en/of thee.

02.

Kan ik met iemand anders op de foto?

Ja, dat kan zeker! Elke extra persoon kost €150,-. Laat dus ook van te voren weten dat je komt met iemand anders, dan boek ik mijn visagiste langer.

03.

Ik ga nooit op de foto... kan ik dit wel?

JA! Ik weet heel goed wat jij nodig hebt om goed op de foto te komen. Zo help ik je uitgebreid met poses en nemen we de tijd voor je zodat je je op je gemak voelt. Tijdens de kennismaking zullen we het hier ook alvast over hebben.

04.

Krijg ik de foto's digitaal?

Ja, je krijgt van elke foto die je afneemt een lage resolutie bestand. Zo kan je hem ook op je social media en je telefoon showen aan anderen!

05.

Kan ik ook alleen een digitaal bestand afnemen?

Nee, dit kan niet. Mijn portretten vallen onder Legacy werk. Dat betekend dat alles wat ik maak geprint wordt. Elke foto wordt uniek geprint en voorzien van een certificaat van echtheid en nummering. Net als een echt kunstwerk in een gallerie. Ik wil dat mensen naar huis gaan met een echt product. In je telefoon wordt het helaas al snel vergeten. Hoe gaaf is het dat je over 20 jaar nog steeds deze foto's in je handen kan houden?

Painterly Portraits

Een unieke fotoshoot

BOEK NU VANAF €295,-

Boek shoot