Nu 50%

korting!

Bespaar en tijd en moeite met deze handige e-books en kits!

Creëer een snelle workflow met de volgende producten!

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden!

Sinds 2013 fotografeer ik al bruiloften. Zo onderhand heb ik meer dan 150 bruidsparen hun dag mogen vastleggen. Wat bijzonder!

Als trouwfotograaf weet ik als geen ander dat een snelle en fijne workflow heel belangrijk is. Weten wat je communiceert met je klanten en hoe je jouw prijzen rendabel bepaalt zijn van groot belang!

Ook weet ik hoe lastig het is om in het begin van je trouwfotografie carrière alles zelf uit te zoeken! Daarom heb ik nu een aantal producten voor (beginnende) trouwfotografen ontwikkeld. Zo hoef jij niet het wiel opnieuw uit te vinden en kan je gelijk en snel aan de slag!

Alle Producten

Emailkit voor trouwfotografen

Op zoek naar een fijne workflow voor jouw klanten? Search no more! Met deze handige emailkit hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. De kit bevat acht mailtjes die van voor naar achter te gebruiken zijn tijdens jouw communicatie met je klant. Je kan de mailtjes kopiëren en/of aanpassen naar wens.

DOWNLOAD NU

E-book prijzen bepalen voor trouwfotografen

Prijzen bepalen voor jouw trouwreportages. Dat val nog niet mee! Want wat vraag je nu precies voor het fotograferen van een bruiloft? Hoe kan je die prijzen het beste aanbieden aan je klanten? En welke kosten en tarieven moet je nog meer aan denken?

In dit e-book ontvang je voorbeelden die je kan overnemen en/of naar eigen wens kan aanpassen. Ook bevat het e-book uitleg waarom ik mijn prijzen zo heb vorm gegeven, zodat jij de logica achter prijsbepaling gaat begrijpen en in de toekomst je prijzen met je mee kunnen groeien.

DOWNLOAD NU

inclusief

bundelkorting!

Starterskit voor trouwfotografen!

Bundel: emailkit en e-book prijzen bepalen voor trouwfotografen!

Wil je je workflow gelijk goed starten? Geen zin om je mailtjes zelf te schrijven en/of je prijzen helemaal zelf uit te vogelen? Deze Starterskit bevat zowel de emailkit als mede het e-book prijs bepalen voor trouwfotografen. Zo maak jij een vliegende start zonder dat je het wiel opnieuw hoeft uit te vinden!

DOWNLOAD NU

Wie ben ik en waarom deze producten?

Hey! Ik ben Bertina Bartlett! Sinds 2012 ben ik actief fotograaf. Ik heb door de jaren heen meer dan 150 bruiloften mogen fotograferen onder Bemind Fotografie. Sinds 2017 ben ik actief onder Silver Linings. Ik fotografeer niet alleen, maar geef ook veel les en coachings aan fotografen. Ik vindt het fantastisch om fotografen te zien bloeien in hun vak en ze verder te helpen met hun specifieke doelen. Ik heb dan ook deze kits gemaakt om mensen echt een snelle start te geven. Want als fotograaf weet ik als geen ander dat we gewoon mooie beelden willen maken en niet bezig willen zijn met alle rompslomp eromheen. Dat moet vooral helder en snel! Bespaar dus veel tijd met deze kits en doe er je voordeel mee!

Met de Starterskit voor
bruidsfotografen

Starterkit voor Trouwfotografen

Emailkit & E-book

Ontvang een heldere workflow aan emails voor de communicatie met jouw bruidsparen. Én bepaal je prijzen aan de hand van het e-book!

Bespaar tijd en pas simpel aan!

Yes, die wil ik!