23 oktober 2019

Samen op de foto

Portrait Portretsessies

Hoe vaak ga je nou met je zussen en moeder op de foto? Niet vaak toch? Tenzij het vakantiekiekjes zijn of een paar selfies. Ineke koos ervoor om voor haar zestigste verjaardag samen met haar dochters op de foto te gaan. Dit vond zij waardevoller dan een groot feest. Iets blijvend samen met haar dochters. En wat was het tof!

De dames kwamen s'ochtends enthousiast, en ook een beetje zenuwachtig binnen. Ze hadden er zoveel zin in! Van te voren hadden we al uitgebreid contact gehad over de kleding en had ik hen advies gegeven. Ineke, Judith en Paulien straalde van oor tot oor en het was een heerlijke middag.

Bij de Revealsessie waren de dames tevens weer enthousiast, maar vonden ze het toch ook weer spanend: hoe zouden ze erop staan? De preview speelde af en het werd even heel stil. "Oooh, wat mooi!" "Deze is gaaf zeg...!" "Wauw!" Revealsessies zijn voor mij extra leuk: je krijgt echt de eerste reactie mee. De dames waren er vol van en onwijs blij met hun foto's. Traantjes moesten even ingehouden worden. Hoe leuk!

Mijn werk is oprecht ZO bijzonder!

Ineke, Paulien & Judith

“Ontzettend bedankt voor de foto’s.
Ik ben (we zijn) er ontzettend blij mee en dankbaar voor.
Geweldig hoe je ons hebt weten ‘te vangen’ in beeld.
Dank voor je tijd, je warme welkom en voor het
prachtige resultaat!”
ADD A COMMENT