Geef je foto's een schilderachtige look met deze Textures voor Photoshop

Texturen voor Photoshop

incl. videoles

Til je portretten naar een nieuw level

met deze texturen voor in Photoshop!

Yes, die wil ik!

TEXTUREN VOOR PHOTOSHOP

Breng meer diepte en een schilderachtig gevoel in je portretten!

Op zoek naar een schilderachtig gevoel in je (studio)portretten? Ik werk zelf al jaren met digitale structuren en ben gek op het uitproberen van nieuwe achtergronden. Toch heb ik gaande de jaren een fijne workflow ontdekt m.b.t. het werken met digitale texturen en achtergronden.

Deze texturen zijn speciaal door mij ontworpen om jou te helpen je portretten een fijne schilderachtige look te geven. De texturen kunnen makkelijk worden toegepast in Photoshop. M.b.t. van een videoles leg ik je uit hoe en geef ik je ook tips over wat fijn is om te gebruiken als achtergrond tijdens het fotograferen.

Wil jij ook een schilderachtige look in je foto's? Bestel de texturen en ontvang ze meteen in je inbox!

Old Master Series:

Florals

Geef je portretten een schilderachtige look en

diepte met deze texturen voor Photoshop.

Yes, die wil ik!

Old Master Series: Florals

Inclusief:

+ 6 Textures

+ Instructievideo

+ Bonus texture

Inclusief Floral Prop Bonus

Maak van jouw portretten échte schilderijen!

Yes, die wil ik!

Old Master Series:

Landscapes

Geef je portretten een schilderachtige look en

diepte met deze texturen voor Photoshop.

Yes, die wil ik!

Old Master Series: Landscapes

Inclusief:

+ 6 Verticale Textures

+ Instructievideo

+ Bonus Texture

Inclusief Cloud Texture Bonus

Fijn om te gebruiken in samenhang met de andere textures!

Yes, die wil ik!

Uit de Landscape series

Uit de Floral series

Voor:

+ Portretfotografie

+ Lifestylefotografie

+ Natuurfotografie

Kies uit twee verschillende series!

Landschappen gebaseerd op de oude meesters of mooie kleurrijke stillevens.

Yes, die wil ik!