Voorwaarden Business Day

Algemene Voorwaarden
Op alle shoots zijn sowieso ook alle normale Algemene Voorwaarden van toepassing met enkele uitzonderingen hieronder beschreven. De Algemene Voorwaarden voor alle shoots kunt u hier vinden. Of onderaan de homepagina van deze website.

Aflasten
Silver Linings behoudt zicht het recht om een event, in dit geval Business Day, ten alle tijde af te lasten.
Indien dit gebeurt krijgt de deelnemer zijn/haar geld volledig terug of wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
Indien gewenst houdt Silver Linings de deelnemer op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

COVID19
De klant dient zich te houden aan de algemene regels die de overheid momenteel ingesteld heeft. Indien de klant zich hier niet aan houdt behoudt Silver Linings het recht om de klant weg te sturen.

Wordt de dag verschoven omwille van nieuwe maatregelen rondom Covid19 dan zal de Business Day verschoven worden. De nieuwe datum wordt overlegd met de aangemelde klanten.

Voorafgaande de dag zal de klant ook nog een protocol ontvangen m.b.t. de werkwijze.

Aanmelden
Aanmelden kan via de webshop. Kies jouw tijdslot in de webshop en boek de shoot.

Momenteel is het niet mogelijk om met meer dan één persoon te komen op de shoot. Dit is omwille van de Covid maatregelen. Het is niet toegestaan meer mensen mee te nemen.

Een aantal dagen na je aanmelding ontvang je de factuur per email.
Bij aanmelding betaal je het volledige bedrag voor het event.
€75,- excl. btw per persoon van dat bedrag gelden als de reserveringskosten voor je deelname.

Afmelden
Wanneer je je wilt afmelden voor het event en je doet dat vóór 1 maand voordat het event plaatsvindt, krijg je het resterende bedrag minus €75,- excl. btw reserveringskosten terug.

Wanneer je je afmeldt binnen 20 dagen voordat het plaatsvindt, dan kunnen we helaas niks meer van het bedrag terugbetalen i.v.m. de reservering en opvullen van je plaats.

Waardebonnen en actiebonnen
Omdat tijdens de Business Day al een speciale actie geld kunnen gewonnen of weggegeven cadeau/actie-bonnen niet gebruikt worden. Wel kunnen ingekochte cadeaubonnen gebruikt worden.

Kosten, dienst en product
De Business Day ervaring kost €475,- excl. btw per persoon. Dit is inclusief haar & make-up, en drie digitale bewerkte beelden naar keuze. Daarbij krijgen de klanten meerdere foto’s te zien waaruit ze kunnen kiezen. Mocht de klant meerdere foto’s willen afnemen dan kan dit voor €75,- excl. btw per foto of per pakket (deze worden later bekend gemaakt).

Geen moodboard, Revealsessie of prints
Doorgaand bij Fine Art Shoots of Persoonlijke Shoots krijgt de klant een moodboard, kledingadvies, een Revealsessie en bij elk afgenomen foto een print. In het geval van een event gaan deze dingen niet op. Er wordt geen moodboard gemaakt of kledingadvies gegeven. De Revealsessie vind ook niet live plaats. Prints worden niet geleverd tenzij tegen extra betaling (dit kan in overleg).

De klant krijgt een selectie van de gemaakte beelden online te zien in een gallerie met een watermerk over het beeld. De klant dient binnen een week haar foto’s uit te zoeken. Wanneer er een keuze is gemaakt wordt dit/deze beeld(en) bewerkt en (digitaal) opgestuurd. De klant krijgt dus een mogelijkheid tot het bijbestellen van digitale beelden (en met meerprijs is ook print mogelijk). Digitale bestanden worden verkocht vanaf €75,- excl. btw.

Zakelijke licentie
Bij alle foto’s die u tijdens de business day ontvangt en/of besteld krijgt u een zakelijke licentie. Kort gezegd houdt dit het volgend in:
– u kunt de beelden vrij gebruiken voor uw socials, websites, flyers, brochures en ander promomateriaal. Geen naamsvermelding nodig.
– ook mogen de beelden gebruikt worden op commercieel materiaal. Zoals op de cover van een boek bijvoorbeeld. Bij commerciële producten wordt wel gevraagd om naamsvermelding* te geven (bijvoorbeeld in een colofon)
– de beelden mogen doorgegeven worden aan derden indien het direct te maken heeft met uw huidige bedrijf/onderneming. Bijvoorbeeld: uw heeft een interview gehad bij een krant en zij willen graag een beeld gebruiken. Dit mag dan kosteloos, maar wel met naamsvermelding.*

Heeft u vragen over de zakelijke licentie en/of weet u niet zeker of u de beelden kan gebruiken voor uw betreffende publicatie? Neem dan contact op via info@studiosilverlinings.com

*indien naamsvermelding, waar gevraagd, niet wordt toegepast wordt er een boete toegepast van zo’n €125,- per beeld. Indien u dus met een derde gaat werken (zoals een krant of tijdschrift), geef dit dan goed door zodat zij op de hoogte zijn en niet vergeten de naamsvermelding te plaatsen. Het auteursrecht is van toepassing op deze beelden wat betekent dat als de afspraken niet worden nageleefd de derde partij een boete opgelegd kan worden.

Klachten of problemen
Heb je een klacht over de Business Day? Neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen
op te lossen. 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een shootdag, shoot, workshop of cursus, dan heeft Silver Linings het recht om deze persoon te weigeren tijdens de huidige en volgende shootdag. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Silver Linings behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.