Voorwaarden Glamourday

Corona-maatregelen
M.b.t. tot de huidige Corona Crisis zijn er een aantal kleine aanpassingen gedaan op de algemene voorwaarden. Indien een evenement en/of workshop m.b.t. de Corona crisis wordt verzet dan wordt er samen met de klant naar een passende vervolgdatum gekeken. In eerste instantie wordt het evenement dus verschoven. Tot de tijd van verschuiving zijn de normale algemene voorwaarden m.b.t. betaling en annulering van toepassing.

Algemene Voorwaarden
Op alle shoots zijn sowieso ook alle normale Algemene Voorwaarden van toepassing met enkele uitzonderingen hieronder beschreven. De Algemene Voorwaarden voor alle shoots kunt u hier vinden. Of onderaan de homepagina van deze website.

Aflasten
Silver Linings behoudt zicht het recht om een event, in dit geval Glamourday, ten alle tijde af te lasten.
Indien dit gebeurt krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug of wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
Indien gewenst houdt Silver Linings de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website
of afname via de webshop.

Aanmelding kan vanaf 2 personen.

Bij het aanmelden via het aanmeldformulier of mail is je aanmelding officieel rond en ben je het workshop bedrag verschuldigd tenzij er geen plek meer is op het event.

Een aantal dagen na je aanmelding ontvang je de factuur per email.
Bij aanmelding betaal je het volledige bedrag voor het event.
€75,- excl. btw van dat bedrag gelden als de reserveringskosten voor je deelname.

I.v.m. de specifieke planning van deze dag kan het zijn dat je aanmelding wordt afgewezen wanneer er geen plek meer is voor de hoeveelheid personen van de aanmelding.

Afmelden
Wanneer je je wilt afmelden voor het event en je doet dat vóór 1 maand voordat het event plaatsvindt,
krijg je het resterende bedrag minus €75,- excl. btw reserveringskosten terug.

Wanneer je je afmeldt binnen 20 dagen voordat het plaatsvindt, dan kunnen we helaas niks meer van het bedrag terugbetalen i.v.m. de reservering en opvullen van je plaats.

Waardebonnen en actiebonnen
Omdat tijdens de Glamourday al een speciale actie geld kunnen gewonnen of weggegeven cadeau/actie-bonnen niet gebruikt worden. Wel kunnen ingekochte cadeaubonnen gebruikt worden.

Kosten, dienst en product
De Glamourervaring kost €150,- per persoon. Dit is inclusief haar & make-up, toegang tot het kledingarchief en één digitaal bewerkt beeld naar keuze. Daarbij krijgen de klanten meerdere foto’s te zien waaruit ze kunnen kiezen. Mocht de klant meerdere foto’s willen afnemen dan kan dit voor €125,- per foto of per pakket (deze worden later bekend gemaakt).

Kledingarchief
Tijdens het event krijgt de klant toegang tot het bestaande kledingarchief van Silver Linings. Er wordt geen kleding voorafgaande de shoot ingekocht op verzoek van de klant. De klant kan op voorhand aanvragen welke kleding er in haar maat beschikbaar zijn.

Geen moodboard, Revealsessie of prints
Doorgaand bij Fine Art Shoots of Persoonlijke Shoots krijgt de klant een moodboard, kledingadvies, een Revealsessie en bij elk afgenomen foto een print. In het geval van een event gaan deze dingen niet op. Er wordt geen moodboard gemaakt of kledingadvies gegeven. De Revealsessie vind ook niet live plaats.

De klant krijgt een selectie van de gemaakte beelden online te zien in een gallerie met een watermerk over het beeld. De klant dient binnen een week haar foto’s uit te zoeken. Wanneer er een keuze is gemaakt wordt dit/deze beeld(en) bewerkt en (digitaal) opgestuurd. De klant krijgt dus een mogelijkheid tot het bijbestellen van digitale beelden (en met meerprijs is ook print mogelijk). Digitale bestanden worden verkocht vanaf €125,-

Klachten of problemen
Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen
op te lossen. 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Silver Linings het recht om deze persoon te weigeren tijdens de huidige en volgende workshop. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Silver Linings behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.