Voorwaarden Painterly Portrait Day

Corona-maatregelen
M.b.t. tot de huidige Corona Crisis zijn er een aantal kleine aanpassingen gedaan op de algemene voorwaarden. Indien een evenement en/of workshop m.b.t. de Corona crisis wordt verzet dan wordt er samen met de klant naar een passende vervolgdatum gekeken. In eerste instantie wordt het evenement dus verschoven. Tot de tijd van verschuiving zijn de normale algemene voorwaarden m.b.t. betaling en annulering van toepassing.

Algemene Voorwaarden
Op alle shoots zijn sowieso ook alle normale Algemene Voorwaarden van toepassing met enkele uitzonderingen hieronder beschreven. De Algemene Voorwaarden voor alle shoots kunt u hier vinden. Of onderaan de homepagina van deze website.

Aflasten

Silver Linings behoudt zicht het recht om een event, in dit geval de Painterly Portrait Day, ten alle tijde af te lasten.

Indien dit gebeurt krijgt de deelnemer zijn/haar geld volledig terug of wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.

Indien gewenst houdt Silver Linings de deelnemer op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

COVID19

De klant dient zich te houden aan de algemene regels die de overheid momenteel ingesteld heeft. Indien de klant zich hier niet aan houdt behoudt Silver Linings het recht om de klant weg te sturen.

Wordt de dag verschoven omwille van nieuwe maatregelen rondom Covid19 dan zal de Painterly Portrait Day verschoven worden. De nieuwe datum wordt overlegd met de aangemelde klanten.

Voorafgaande en/of op de dag zal de klant ook nog een protocol ontvangen m.b.t. de werkwijze (indien van toepassing).

Aanmelden

Aanmelden kan via de webshop. Kies jouw tijdslot in de webshop en boek de shoot.

Een aantal dagen na je aanmelding ontvang je de factuur per email.

Bij aanmelding betaal je het volledige bedrag voor het event.

€75,- excl. btw per persoon van dat bedrag gelden als de reserveringskosten voor je deelname.

Afmelden

Wanneer je je wilt afmelden voor het event en je doet dat vóór 1 maand voordat het event plaatsvindt, krijg je het resterende bedrag minus €75,- excl. btw reserveringskosten terug.

Wanneer je je afmeldt binnen 20 dagen voordat het plaatsvindt, dan kunnen we helaas niks meer van het bedrag terugbetalen i.v.m. de reservering en opvullen van je plaats.

Waardebonnen en actiebonnen

Omdat tijdens de Painterly Portrait Day al een speciale actie geldt kunnen gewonnen of weggegeven cadeau/actie-bonnen niet gebruikt worden. Wel kunnen ingekochte cadeaubonnen gebruikt worden en bonnen die op dezelfde dag worden uitgedeeld.

Bonnen die bij de actie horen mogen ook later nog ingeleverd worden, maar worden niet ingeruild tegen contanten.

Kosten, dienst en product

Painterly Portrait Day ervaring kost €250,- incl. btw per persoon. Dit is inclusief haar & make-up en één lage resolutie bewerkt beeld (dit betreft een 72dpi beeld van 1000 pixels langste zijde) naar keuze. Daarbij krijgen de klanten meerdere foto’s te zien waaruit ze kunnen kiezen. Mocht de klant meerdere foto’s willen afnemen dan kan dit in print vorm. Prijzen hiervoor vindt u in de betreffende brochure en op de website.

Geen moodboard, Revealsessie of prints

Doorgaand bij Fine Art Shoots of Persoonlijke Shoots krijgt de klant een moodboard, specifiek kledingadvies en een live Revealsessie. In het geval van een event gaan deze dingen niet op. Er wordt geen moodboard gemaakt of op maat kledingadvies gegeven. De Revealsessie vind ook niet live plaats maar online via een online gallerie.

De klant krijgt een selectie van de gemaakte beelden online te zien in een gallerie met een watermerk over het beeld. De klant dient binnen een week haar foto’s uit te zoeken. Wanneer er een keuze is gemaakt wordt dit/deze beeld(en) bewerkt en opgestuurd. De klant krijgt dus een mogelijkheid tot het bijbestellen van prints. Bij elke print zit een lage resolutie digitaal bestand.