Welke producten en software gebruik ik?

Een klein kijkje in de keuken

Op zoek naar de juiste apparatuur kan heel overweldigend zijn. Ik weet nog toen ik net begon met studiofotografie dat ik niet wist waar ik zoeken moest. Ik hoefde niet het goedkoopst, maar wilde ook geen 2500 euro kwijt zijn. Uiteindelijk kwam ik uit bij de onderstaande producten, deze gebruik ik nu al zo'n 4 jaar en ben er zeer over te spreken. Natuurlijk kan je altijd voor meer budget producten gaan m.b.t. bijvoorbeeld flitsers of juist een duurder merk. Kijk gewoon waar jij je goed bij voelt. Dit is in elk geval wat ik gebruik!

Producten

01

Makkelijk en handbaar

Godox AD200 Pro

Met een accu en HSS en vooral makkelijk mee te nemen!

02

Voor meer power

Godox AD600

Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum morbi leo risus.

03

Als je meer wilt

Boomarm Elinchrome

Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum morbi leo risus.

Flitsers:

TIP! Mocht je ooit gaan voor één van deze flitsers koop dan voor 50 euro extra de Pro versie – deze kan tot 1/254) – €429,- (pro)

Triggers: (let op dat je de trigger bestelt die past op jouw merk camera!)

*zorg dat je altijd op Manueel instelt en niet op TTL

Diffusers: 

TIP!  Ik heb deze set met mooie korting op de jaarlijkse camerabeurs, Professional Imaging, in Nijkerk gekocht. Deze wordt ieder voorjaar georganiseerd.

Flags:

  • 2x witte piepschuim platen van professionele bouwmarkt (1,20 x 2 meter) – zwart geverfd aan één kant (25 euro totaal) – Hornbach e.d.

Statieven:

Overige:

Mijn advies luidt: Begin klein!

Denk dan bijvoorbeeld aan een AD200 pro + een Wescott Paraplu en statieven.

Wil je wel gelijk uitpakken. Misschien is deze set dan iets voor je.