Portrait Session

In al jouw schoonheid.

Een luxe fotoshoot op maat

HOE WIL JIJ OP DE FOTO?

Op zoek naar foto's. Mooie foto's. Maar gewoon een shoot boeken blijft een beetje een ver van je bed show. Als je het doet, dan wil je het goed doen... én je wilt eens iets anders dan anders. Daarnaast ben je wat onzeker over hoe je het op de foto gaat doen. Hoe moet je dat nou doen met poses? Wat moet je eigenlijk doen met je kleding en welke locatie past het beste bij de shoot die jij voor ogen hebt? En weet je überhaupt wel wat voor soort shoot je wilt?

I got you. Mijn concept is speciaal ontworpen om helemaal van voor naar achter jouw persoonlijkheid en stijl te reflecteren. Hieronder lees je hoe ik dat doe.

Ervaringen en

reviews

Wat was dit een gave ervaring!
Normaal sta ik liever achter de lens, maar het leek mij heel gaaf om een keer voor de lens te staan. Heel leuk dat ik mocht kiezen welke jurken ik mooi vond.
Ook was er gelijk een warme sfeer toen ik binnen kwam van zowel Bertina als Jacqueline, en omdat de dames zo goed op elkaar zijn afgestemd vond ik dat persoonlijk heel prettig werken! Bertina kijkt goed naar wat er bij jou past en speelt daar goed op in en ik ben dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Ik zou het zo weer doen!

Femke

Ontzettend bedankt voor de foto's.
Ik ben (we zijn) er ontzettend blij mee en dankbaar voor.
Geweldig hoe je ons hebt weten 'te vangen' in beeld.
Dank voor je tijd, je warme welkom en voor het
prachtige resultaat!

Judith, Ineke & Paulien

Wat ik zo bijzonder vind aan Bertina en haar foto's is dat ze persoonlijk enorm betrokken is. Dit zie je terug in de foto’s. Eerlijke portretten die meer zeggen. Je kan iemands ziel zien, ze laat je zijn wie je bent en je voelt je na de shoot de beste versie van jezelf. Daarnaast is haar creatieve geest en haar grote talent een genot om mee te werken.

Miriam

Mijn moeder en ik hebben een fotoshoot gehad bij Silver Linings. Ten eerste voelden we ons bij binnenkomst al van harte welkom door de lieve Bertina. Ze stelde ons gerust, er hing een ontspannen sfeer en we kregen een lekker kopje thee. Het was zo gezellig! Bertina probeerde allerlei verschillende posities, hoeken en technieken om de beste foto’s te maken. Ze heeft echt onze persoonlijkheid op de foto weten te zetten. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze weet het unieke van ieder individu naar boven te halen en te fotograferen! De foto’s zijn schitterend geworden en die gaan wij dan ook voor altijd houden.

Anita & Renate

WERKWIJZE

01

EEN FOTOSHOOT OP MAAT

CONSULT

Nadat je de keuze hebt gemaakt een shoot bij me te boeken, hebben we zowel een schriftelijk als telefonisch consult. Eerst vraag ik je mijn vragenlijst in te vullen (die je ontvangt per mail) en vervolgens maken we kennis over de telefoon en bespreken we alle ins en outs voor de shoot en plannen we een datum. Aan de hand van ons gesprek adviseer ik je over kleding en indien gewenst maak ik een moodboard. Óf kan je kiezen dat ik zelfs ook de kleding voor je regel.

02

EEN DAGJE HELEMAAL VAN JOU

SHOOT

De dag van de shoot breekt aan en je bent welkom bij mij op mijn studio. Voorafgaande krijg je lekker een kopje koffie of thee en bespreken we nog de laatste dingetjes. Ik leg kort uit hoe ik te werk ga en we bespreken met de visagiste welke look het beste bij jou en de shoot past. Je gaat vervolgens in de haar & make-up en krijgt wat lekkers. Deze dag gaat om jou! We doen verschillende outfit wisselingen en ik help je met poseren. Maak je niet druk! Ik ben gespecialiseerd om jou te helpen met je poses.

Na de shoot ga ik aan de slag met jouw foto's en plannen we een datum waarin je het eindresultaat mag komen bekijken.

03

DE FOTO'S

REVEAL SESSIE

Tijdens de reveal sessie ontvang ik je wederom met een hapje en een drankje. Op groot scherm krijg je jouw foto's gepresenteerd en kan je kijken welke foto's jij het mooist vind. Na de presentatie kan je een digitale gallerie bekijken en je foto's uitzoeken. De beelden die je uitzoekt worden vervolgens klaargemaakt voor drukwerk en besteld in prachtige afdrukken. Deze krijg je vervolgens thuisgestuurd.

04

TASTBAAR EN VOOR ALTIJD

PRACHTIGE PRINTS

Wanneer jouw prints bij mij binnenkomen bekijk ik ze en wanneer ze door mij zijn goedgekeurd worden ze naar jou verzonden. Met deze prints kan je je leven lang terugkijken op dit moment voor jou!

Frequently Asked Questions

FAQ

01.

Krijg ik de foto's op print of digitaal?

Alle foto's worden verkocht als print, maar bij elke print krijg je het digitale bestand in hoge resolutie tot je beschikking. Zo kan je de foto's altijd later nog terugkijken op je computer en ze delen op o.a. social media.

02.

Moet ik zelf mijn haar & make-up regelen?

Nee, bij elke shootsessie zit een make-up & haar-artiest inclusief. Samen met jou bekijken we voor welke look we willen gaan tijdens de sessie en wordt haar en make-up afgestemd op concept en kleding. Je wordt dus lekker verwend!

03.

Moet ik zelf kleding meenemen?

Afhankelijk van wat voor shootsessie je boekt mag je zelf kleding mee nemen of de styling aan mij overlaten. Je kan namelijk ook styling boeken. Voorafgaande een shoot hebben we sowieso een consult waarbij ik ook tips geef over kleding. Je kunt dus gebruik maken van mijn expertise op het gebied van concept en styling. Je bent daarin helemaal vrij om te kiezen wat bij jou past!

04.

Doe je ook shoots op locatie?

Over het algemeen doe ik shoots in mijn studio. Maar mocht het beter passen bij de shoot dan kunnen we ook zeker buiten fotograferen. Tijdens het consult kunnen we dit bespreken. Het is ook afhankelijk van met welk doel de foto's geschoten worden. Indien je bijvoorbeeld een zakelijke shoot doet en graag in je eigen kantoor foto's wilt kan dit dus zeker!

Ook een shoot boeken?

Een shoot helemaal op maat gemaakt speciaal voor jou!

Overweeg jij ook een shoot te boeken?