12 september 2017

Zarreen

Fine Art

Vlak voor de zomer had ik echt zin in een creatieve shoot met een leuk team. Ik wilde al een tijd weer een mix van studio en op locatie shoot doen vanuit eigen concept. Vlak voordat het hoogseizoen zou losbarsten wou ik nog even lekker losgaan. Via een oproepje op Instagram kwam al snel alles bij elkaar. De prachtige Zarreen als model, Ilona Smit als visagiste en haarstyliste en prachtige bruidsjurken van NamaNama Vintage.

Het is heerlijk wanneer je visie eruit komt zoals je voor ogen had. Het is altijd aftasten. Ik kocht en stileerde bijvoorbeeld zelf  het gipskruid en had een idee van wat ik ermee wilde. Maar als het dan toch tot leven komt is het echt één groot feest. Ik vind het heerlijk om concepten uit te denken en daarmee mensen een plezier te doen!

Het team was die dag echt in topvorm. Zarreen is zo mooi, het was zo'n feest om haar te fotograferen. Ilona had echt perfect het haar en make-up gedaan. De mooie jurken maakte het hele plaatje af. Ik ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden!
ADD A COMMENT

Thank you!! I love it so much 😃💖